Scudo Sports

Tour de France 2018

Sarı mayoyu Paris'te kim giyecek?

• Nairo Quintana

• Chris Froome

• Romain Bardet

• Jakob Fuglsang

• Richie Porte

• Rigoberto Uran Uran

• Tom Dumoulin

• Vincenzo Nibali

• Ilnur Zakarin

• Dan Martin

• Bauke Mollema

• Adam Yates

• Mikel Landa

• Geraint Thomas

• Alejandro Valverde

• Diğer

• Toplam katılım
    258
dop olayını yapan kişiye yarış esnasında fiziksel saldırı düşürme vs.. olayı olursa bu bildiğin XXXXX başka birşey değildir
dop yapan adamı protesto etsen kaç yazar,utanma olsa kendisine saygısı olsa en başından yapmazdı
protesto edeceksen uci wada aso yu git onları et,tepkini koy izleme yarışı,froome günah keçisi yapılıp linç etmek nedir
aso bal gibi yarıştıracaktı adamı,algı yaptılar bak ben çağırmadım diye kendilerini akladılar güyaaaaa,adamın tdf ye geleceği aylar öncesinden belli,bilmeyen yok,sen git 3 5 gün kala sen gelme ne demek,aylar öncesinden tavrını koyardın hep para hep para,milleti kekliyorlar anasını
wada akladı adamı,wada ya güven duymuyorsanız,o zaman tüm spor dalları şaibelidir acık ve net
takımlarda sesini çıkarmıyor,onlarda az çok bu işin içinde,yediriyorlar millete
spor dallarına tutkuyla bağlı kalmayın fanatik hiç olmayın,izleyin geçin özeti,sporumuzu yapıp sağlıklı kalalım

Scudo
CmlCLK,
Roubaix'nin parke taşlı yollarında çıt kırıldım genel klasmancıların; özellikle Froome'un halini merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Velogames, yasal bir nedenden dolayı Tour de France Fantasy Game'in düzenlenmeyeceğini ve iptal edildiğini açıkladı.Yaşanan durumun La Vuelta için de devam etmesi ve hiçbir büyük yarışın oyununun düzenlenmemesi bekleniyor.
Velogames hakkında en ufak bir bilgim yok ancak fanatiklerini üzecek bir haber.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Fransa Ulusal Yol Şampiyonasında düşerek kaburgasını kıran Tony Gallopin;Fransa Turunda yarışıp yarışmayacağına belirleyecek sağlık testlerinden geçmiş.Bardet'e hayırlı olsun.

@asibol, ne yazık ki Cambrai civarı geçişlerinde bildirebilirim. Ha bana bir helikopter bulursanız ve imkan verirseniz yarışı baştan sona Türkçe yayınlarım. Adları falan bilen biri lazım ama.

Cemal Ç.

3.etap takım zamana karşı,6.etap ve Roubaix etabı olan 9.etap dışında geri kalan günlerin tamamı toplu sprint finişine uygun etaplar.Peletondan 5-6 kişi kaçacak,peleton kaçış grubunu son 20 km yakalayacak ve toplu sprint finişi izleyeceğiz.Biraz sıkıcı olma ihtimali de yok değil.
Ancak yarınki birinci etap deniz kenarından geçecek ve çapraz rüzgarlar peletonu keserse ortalık şenlenebilir.Peleton parçalama konusunda Quick Step gibi bir takım var.Yarınki etabın durumuna göre birinci dinlenme gününe kadar olan etaplara değişik anlamlar yüklenebilir.

@hamlet2006 Lotto Soudal' ı yarın izleyebilir miyiz Hamlet hocam? Türkiye Turu'nda Lotto takımını çapraz rüzgarda çok başarılı gördük. Quick-Step' e rakip olsun isteriz.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Berke Şahan Aynen kardeşim.Çok iyi yakalamışsın:harika:.Lotto Soudal ülkemizde ,çapraz rüzgar konusunda ders vermişti.:okyrm:
Ancak Quick Stepin uzun yol rouleurleri(peletonu çeken lokomotifleri) çok daha güçlü olduğundan çapraz rüzgarda peleton parçalama işini Lotto Soudal'e bırakmaz.

@hamlet2006 Hadi bakalım, göreceğiz o zaman. İnşallah güzel, çekişmeli bir etap izleriz. :)

• Beğen
Tvde eurosport harici
Yarışı izleyebileceğimiz kanal varmı arkadaşlar
Bilgisi olan varmı?

• Beğen
@TuTKuN Maalesef yok hocam. Yalnız Eurosport TV' ye 5 euro verip 1 ay boyunca internetten izleyebilirsiniz.

• Beğen
@hamlet2006
hocam yarın bugün mü yoksa pazar mı 0.30 da yazmışsınız:confused: bugün yarış start alıyormu.:)

• Beğen
@dnzlye Türkçe seçeneği de olması lazım. Satın aldıktan sonra hem Türkçe hem İngilizce izleyebiliyorum.

Pc den de izleniyor mu Türkçe? @Berke Şahan

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@asibol

(link) adresinden 'subscribe' yapıp işlemleri tamamlayın. Oynatıcı açıldığında otomatik Türkçe anlatım başlaması lazım. Başlamazsa bile oynatıcıda aralarında Türkçe'nin de olduğu birçok dil seçeneği mevcut.

Link atabilirseniz sevinirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar ülkemize canlı olarak veren kanal var mı acaba bisiklet turunu? bilgilendirirseniz sevinirim

• Beğen
Geri