Scudo Sports

Tour de France 2018

Sarı mayoyu Paris'te kim giyecek?

• Nairo Quintana

• Chris Froome

• Romain Bardet

• Jakob Fuglsang

• Richie Porte

• Rigoberto Uran Uran

• Tom Dumoulin

• Vincenzo Nibali

• Ilnur Zakarin

• Dan Martin

• Bauke Mollema

• Adam Yates

• Mikel Landa

• Geraint Thomas

• Alejandro Valverde

• Diğer

• Toplam katılım
    258
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
AG2R LA MONDIALE
bardet-665x381.jpg
İlk 9 etap için özellikle de Roubaix etabı için Mösyö Bardet iki önemli klasikçiyi yanında getirdi:Oliver Naesen ve Silvian Dillier.Bu iki isimden birisi Bardet'i korurken diğeri Roubaix'nin pavelerinde atağa kalkabilir.Bu uzun yol rouleurlerinin özellikle de Oliver Naesen'in geçen seneki turda geriye düşen Bardet'i nasıl bir insanüstü çaba ile geri getirdiğini görmüştük.Bardet Latour, Axel Domont, Alexis Vuillermoz, Alexandre Geniez, Tony Gallopin ile dağlarda güçlü bir destek ağına sahip olacak.La Tour bildiğiniz gibi süper domestik ve Beyaz Mayo iddialısı.Ayrıca Geniez Giro da çok iyi gözükmüştü.Dağlarda çok da kötü gözükmüyorlar.
Takım zamana karşıda zaman kaybedecekler.Bireysel zamana karşı etabı engebeli olduğu için Romain Bardet'in zaman kaybı biraz sınırlanacak.Bildiğiniz gibi Bardet gibi iyi bir yokuşçu için zamana karşının engebe içermesi önemli bir avantaj.
Bardet bu sene Bahar Klasiklerini güzel değerlendirdi.Strade Bianche'de 2.,Flecche Wallone'da 9. ve Liege Baston Liege'de ise podyumdaydı.Tourun kostümlü provası olan Dauphine'de ise Geraint Thomas ve Adam Yates'in arkasında üçünçü olmuştu.Dauphine'de erken form tutmayı sporcular pek sevmez bunu da not olarak belirteyim.
Team Sky 'ı birileri yenecekse bu adamların başında Romain Bardet geliyor.

DgCjoa_XkAIt_bZ.jpg

@CmlCLK
Bu etap için hazırlanıyorsun değil mi? Kocaman bir bayrak hazırla,gözler seni arayacak biliyorsun değil mi?:harika:

Scudo
Yaşadığım bölge büyük şehirden uzak olduğu için büyük bir bayrak zor. Ulaşamam yani [emoji57]. Engel çıkmazsa orada olmaya çalışırım [emoji16].

Cemal Ç.

sky alır,her zaman yanında olabilecek domestikleri mevcut,heyecana gerek yok,tek sorun giro dan gelmesi,başkada engel görmüyorum (kaza dışında)
egan bile getirdiler,büyük tur tecrübesi yok adamın,belli olmaz şaşırtabilirde,primoz dayanabilirse o da ilk 5 yapabilir
bardet gitsin itt çalışsın,hangi yarıştı o,bardet etabı bitirip 3 5 saniye arkadan froome gelmişti...deliler gibi zamana karşı çalışırdım o sahneyi yaşasaydım :)
movistar sorun yaşayacağını düşünüyorum,üçüde bencil,zamana karşıları yok,bireysel adam bunlar,valverdeyi baştan eliyorum iddiası olmaz
etaba gidecek adam çok olur,birinin domine etmesi zor,aynı şey sprint etapları içinde geçerli 4 5 etap alacak kişi yok gibi
cavendish sıfır etap alır,milyon dolarları yemeye devam eder
porte,nario,nibali,rigoberto bu adamlar çok taze yorgun değiller sadece TDF ye hazırlandılar,bu senede birşey yapamazlarsa bıraksınlar TDF ye gelmeyi :)

marcel-kittel-got-punched-1518552735.jpg
marcel kittel sprint etaplarından 3-4 etap alır mı?

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Şu anda T.D.F. tanıtım programı, canlı yayında Eurosport 1 de...

@wakizashi

Etap alırmı yada kaç etap alır bilemem ama Gaviria ve Groenewegen gibi yeni jenerasyon spriterlar umarım eski jenerasyona kaos yaşatır, zevkli çekişmeler izleriz. :)

Takım tanıtımında movistar takımı sahnedeyken N. Quintana ve A. Valverde yi soru sordular M. Landa nın yüzüne bile bakmadı sunucu Landa bozuldu yarışlarda aralarında gerginlik çıkar gibi duruyor;):bsmagryr:

@Tuars07 @a.valverde
Üçü birden Ortadoğu görmüş Amerikan Başkanı gibi Froomey'e saldırmalı.Dağlarda Froome ve çetesini izole edebilecek en muhtemel üçlü bunlar.
Sonra da kendi aralarında kozlarını paylaşmalı.Eğer baştan birşeyler uyumsuz giderse, Movistar'daki durum arkadan bıçaklamaya kadar gider.

Özellikle 17.etap için Movistarlılar; genel klasmandaki sıralamalarının birbirlerine yakın olmasını isteyeceklerdir.Çok garip bir etap olma ihtimali var.

Movistarı hoşgörmek lazım, içleri kıpır kıpır.:D
(link)

@hamlet2006

Artık tadı tuzu yok avrupa bisiklet yarışlarının,bu nedenle protesto ediyorum bu konuyuda takip etmeyeceğim,froome gibi fıs fis skandalcisi ile isim olmaz bu adamın fransada yer alması skandaldır,lens armstrong ilede işim zati olmaz,,,ama genede tek ölümsüz bir isim var sahalardan çekildi fabian cancellara,onun yolundan giden bisikletciler çıkmadığı müddetçe burada işim yok,ha ne vakit sahalara bütün cakallari iki yüzlüleri devirecek bir fabian çıkar onu takip ederim ama tek arızasinda ipe çekerim,kimse bana froome 'u savunamaz bir 3 kağıtçıyı savunan zati 3 kağıtçıdir,
Milletin anası bellenirken adam eğimde fıs fıs çekiyor fazla dozda ve tesbit ediliyor hal böyle iken ne ayak kardeşim uci bu adama eyvallah diyor ,yahu bu iş böylemi olur, birileri rüşvet aldımı ,artık gölge fransa Üzerine düşmüştür,yeni isimler çıkmalı ve froome ezilmeli bir adet valvarde mı, ?
Yoksa kintana mı,o kavruk kolombiyali bu kenyalı fis fis 'a cezayı yapıştırmalı ,bu saatten sonra eğimde fıs fıs çeker ise ne olacak kim kontrol edecek fıs fıs 'daki dozu ,bir daha soyunacakmı froome bu işe bence dürüst bir adam ise soyunmaz, o zamanda göreceğiz bakalım eğimdeki halini ,eyyyyyyyyyy hamlet tepemiz artık attı, anladın beni,,,,,,

@a.valverde
Hocam en zor soruyu sormuşsun.Tek bildiğim en tecrübeli olanın Sarman olduğu.
Bu üçlünün birbirlerine göre tutumu yarışa ayrı bir keyif katacak.

@Kudret Kurtcebe Kudret Ağabey çok haklısın.Benim de çok keyfim kaçtı.İnan birşeyler yazarken zorlanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@hamlet2006

Yav ne diyorsun gidip fransaya kusmak geliyor içimdem,,neyse ben gideyim buradan yokum burada hamlet sen dürüst bir insansın ve de bilgili bir insansın ,aynı kafadayiz ama ben artık dayanamıyorum ve çekiliyorum adalet varsa gücünü sahada var edecek inşallah diyelim

Bakiniz , bence onemli bir konuyu ifade etmek isterim ; soyle ki ; Froome icin her sey su an uygun gorunuyor olabilir yan herhangi bir ceza almayisi vs gibi ancak , bisiklet sporu ve bunun onemini ve tabii ki marka degerini bilen her bir TDF izleyicisi , kesinlikle bu konuda tavrini koyacak ve farkli sekilde protestolari ile gereken yerlere , gerekli cevaplari , her bir etap icinde verecektir.

Lance amcaya çok özenirdim. Her defasında, her sene kazanıyor gibiydi. Sonra bu ilaç mevzuları çıktı. Hayaller çöktü. "O'da sadece insanmış ya la" dediydim.

Cemal Ç.

Geri