Scudo Sports

Tour de France 2017

Turu kim kazanır?

• FROOM

• DUMOULIN

• CONTADOR

• PORTE

• NIBALI

• QUINTANA

• PINOT

• FUGLSANG

• ARU

• BARDET

• SÜRPRIZ BIR ISIM :))

• Toplam katılım
    159
  • Anket kapanışı .
@I am the Uptown R. Phinney'in polka dot forması geçici gibi. Cannondale'in son yıllarda ne yapmaya çalıştığı belirsiz, amaçsızca etrafta dolaşıyor gibiler; Rolland Giro'da etap aldı başka da bir şey yok. Sagan dün biraz kalabalıkta sıkıştı yoksa 10.'luk normal değil 2. olması lazımdı ahahaha :D Yalnız bu sene sprint etapları çok çekişmeli geçecek gibi herkes formda geçen sene Sagan, Kittel, Greipel, Cavendish plase olarak da Coquard geliyordu; bu sene ise bu isimlere Kristoff, Demare, Bouhannı, Micheal Matthews gibi formda isimler de katıldı. Coquard bu sene yok, formsuz denilen Cavendısh 4. olduysa ben 1-2 etap yazabilirim ona herkesin potansiyeli ve isteği yüksek gibi. Yeşil mayo zorlansa da Sagan'a gidecektir diye düşünüyorum kaçışlarla alır yine.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Scudo
@I am the Uptown R. PHINNEY dünkü etapta az eğimli tırmanış kapısını OFFREDO nun önünde geçip 2 puan aldı.Bir günlük "Dağların Kralı" oldu,daha dağ tepe koşmadan..Bundan sonra pek şansı da yok aslında ama bu da bir gurur.Ilk kez katıldığı turda puanteneli mayoyu giymiş oldu...

@OsmanYazıcı Cavendish'den korkmalı Sagan zaten korkacaksa.Adam o kadar aradan sonra geldi ve yine de gücünü gösterdi.Kendisini hiç sevmem o ayrı :D Arnaud Demare diğer taraftan, arada bir etap kazanan birisi.Sprinter olarak bence büyük bir tehdit değil.Cannondale'yi özetlemişsiniz zaten.Taylor Phinney genel olarak çok çok başarılı değildi zaten BMC'de de. Greipel etap alma ihtimali olsa bile aynı şekilde Kittel de, ben Sagan'ın adı geçen sprinter'lerin hepsini indirebileceğini düşünüyorum.Cavendish sadece tehdit, dediğim gibi.Bunlarla birlikte Sagan'ın TdF'yi falan kazanacağını da sanmıyorum ne yazık ki.Sadece sprint isteyen finish çizgilerinde diğer sprinter'leri geride bırakır.

avermeat niye leadout oldu arkadaş,porte u çekti son metrelere 2 sn sonra porte patladı sonra avermeat senin yapacağın işe diyip gitti sprint attı..avermeat ı biri çekseydi finişe alırdı

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
Sagan aldı :( sevmiyorum bu herifi

Saganatör!
adamim

SAGAN çok güçlü.Son iki yılın dünya şampiyonu..California turunu da maytap geçerek almıştı.TDF da yeşil mayoyu kimseye bırakmaz,olağandışı bir gelişme olmazsa tabi..

@cazci
Adamın bacaklarından belli nasıl güçlü olduğu...:):harika:
Trek'te yine iş yok :acpsnr::acpsnr:

Kaçış grubunda marka tanıtımı yapmak isteyenler oluyor sanırım. Farklı marka ve takımlardan oluşuyor genelde. Bugün Cube bisiklet gördüm içlerinde yarışta olduklarını bilmiyordum, cannondale de dikkat çekmeye calisiyor gibi.

Arkadaşlar Selam,
Ben Eurosport Player'a 1 aylık üye oldum. Ancak IOS Uygulaması Türkiye pazarında yokmuş. Buna bir çözüm var mıdır ? Tabletten izlemek istiyorum ama izleyemiyorum. =(

@Tolqiu

Web tarayıcı üzerinden eurosportplayer.com adresine kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak tarayıcı üzerinden izleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Tolqiu
Velogames tek nihayet ligde birinciliği aldık
2sene önce genel klasman 2.siyiz nihayetinde
Turkish National team

Dördüncü gün,dünkü ne benzeyen bir profile sahip.Takımların gücü kaçanları gene yakalar gibi duruyor.Güzel bir sprint finişi bizi bekliyor.,
PROFIL (9).png
Ve son km:
PROFILKMS (2).png
13:00-18:30 arası yayın var.Izleyecek olanların zevk alması umuduyla..

• Beğen
Tepkiler: H.T ve ahmetdogan
dün sprintte kuralları Sagan koydu Sagan kazandı.

Valverde olsa idi o yokuşta başlangıçtan itibaren tempoyu yapar Sagan ve diğer sprint özellikli adamları döker gider tıngır mıngır alırdı etabı.

Saganın ayağının pedaldan çıkmasına rağmen bu sprinti alması kendi gücünden ziyade diğer sporcuların öğrenilmiş çaresizliğinden ileri geliyor, Nasıl olsa Sagan alacak modunda bir sprint izledik. Büyük bisikletçilik böyle bir şey.

Genel klasmancılar için bu etapta birkaç saniye kazanma ve 10 saniye bonus alma ihtimali vardı ama bunu düşünmesi gerekenler (quintana contador aru ) tembellik yaptılar. Özellikle Quintana bu tip yerlerde zaman farkını kapatmayı denemek zorunda.

• Beğen
Tepkiler: H.T
@hucumkedi

IOS tarayıcı üzerinden login olunca direk uygulama indirmeye yönlendiriyor. Ama uygulama da bulamıyor. Mobil olunca tarayıcıdan izleyemiyorsun sanırım. Bir de tablete chrome indirip deneyim bakalım. Çok sağol.

Her 10 km de ,1 dk fark kapanir seklinde hesap yapiyorlar.Pazar gunku etapta da uzunca aciklamislardi.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Bu etabı öndeki tek arkadaşımızın kazanma ihtimali %0,0001 bile değil :)

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Geri