Merhaba arkadaşlar. Yarışı izlerken söz verdiğim gibi bir kaç kare paylaşıyorum.
1- Kanalda bir tekne tarafından su gösterisi.
2- Helikopterden gelen görüntüde Şato Wickrath var yani Le Château de Wickrath
3- Sizleri wonder Woman (harika kadın) ile tanıştırayım. Jenny. Sporcuların masajcısı kendisi.
4- bitime 89.1 km kala kaçan 4lü gurup beslenme alanında. Takviyelerini alıyorlar kendileri.
5- Tour De France'nin kameramanı her zamanki gibi doğayı yakalamayı iyi biliyor. Atlar Bisikletçileri selamlıyorlar.
6- Etabın bitimine 76.3 km. kala kaçan 4 bisikletçi isimleri ile birlikte.
7- Daha çok Fransa topraklarında görebileceğimiz türden kareografi bu sefer Düsserdorf(almanya) topraklarında.
8- Finishe nerede ise 30 km. kala kaza oldu. Görüntü her ne kadar net olmasa da sizler için yakalamaya çalıştım.
9- Kaçtılar kaçtılar ve finishe 1.3 km. kala umutsuzca yakalanan ikili.
10- Finish anı Quick Step takımından Marcel Kittlel.
11- Marcel'in finish sevinci.
12- 2.Etap sonrası genel kılasman durumu
Her ne kadar 2014 ve 2015 yılı gibi daha detaylı paylaşımlarda bulunamasam da umarım ki beğenirsiniz.
Saygılarımla.
@Yusuf_AZE
Sorunun cevabını veriyorum. eurosport sitesine giriyorsun daha doğrusu eurosportplayer.com a . Ordan player üyeliği satın alıyorsun 2.99€ fiyatı. Yaklaşık olarak 12.27 TL ye felan denk geliyor. Ben dün aldım. Hem ingilzice seçeneği hem de Türkçe seçeneği mevcut. Görüntü çözünürlüğü olarak da 360 p 480p ve 720 p seçenekleri mevcut. Bir aylık üyelik bu ve bir ayın sonunda yine sistem üzerinden üyeliğini iptal etmen gerek yoksa heray otomatik yenileniyorr ve kartından o tutat çekiliyor.
bilgilerine.
Saygılarıma.