Scudo Sports

Tour de France 2017

Turu kim kazanır?

• FROOM

• DUMOULIN

• CONTADOR

• PORTE

• NIBALI

• QUINTANA

• PINOT

• FUGLSANG

• ARU

• BARDET

• SÜRPRIZ BIR ISIM :))

• Toplam katılım
    159
  • Anket kapanışı .
Arkadaşlar,

Bugün ki etap bitsin ardından sizlere yarıştan kareler sunacağım.
Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: hashus1099
Scudo
büyük bir kaza oldu, umarım yarış dışı olan yoktur ama yerde yatanlar vardı.

Ben Caner Eler dinlemek icin bir aylik eurosport aldim. dil seceneklerinde ingilizce ve rusca var sadece. Herhalde Bakude oturdugum icindir. Turkce nasil izleye bilirim? Yardim edebilecek bi arkadasimiz var mi?

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
@Yusuf_AZE

DNS'den falan Türkçe ayarlara mı gelmek gerekiyor acaba ? Yada VPN'den Türkçe bir adresi seçmek.

Merhaba arkadaşlar. Yarışı izlerken söz verdiğim gibi bir kaç kare paylaşıyorum.

1- Kanalda bir tekne tarafından su gösterisi.
1 - Kanallardan gösteri.jpg

2- Helikopterden gelen görüntüde Şato Wickrath var yani Le Château de Wickrath
2- şato.jpg

3- Sizleri wonder Woman (harika kadın) ile tanıştırayım. Jenny. Sporcuların masajcısı kendisi.
3- Jenny Muhteşem Bayan masajcı.jpg
4- bitime 89.1 km kala kaçan 4lü gurup beslenme alanında. Takviyelerini alıyorlar kendileri.
4- beslenme alanı.jpg

5- Tour De France'nin kameramanı her zamanki gibi doğayı yakalamayı iyi biliyor. Atlar Bisikletçileri selamlıyorlar.
5- tura eşlik eden atlar.jpg

6- Etabın bitimine 76.3 km. kala kaçan 4 bisikletçi isimleri ile birlikte.
6- Kaçan 4 lü umutsuz.jpg

7- Daha çok Fransa topraklarında görebileceğimiz türden kareografi bu sefer Düsserdorf(almanya) topraklarında.
7- güzel bir sunum.jpg

8- Finishe nerede ise 30 km. kala kaza oldu. Görüntü her ne kadar net olmasa da sizler için yakalamaya çalıştım.
8- kaza.jpg

9- Kaçtılar kaçtılar ve finishe 1.3 km. kala umutsuzca yakalanan ikili.
9 yakanlandılar.jpg

10- Finish anı Quick Step takımından Marcel Kittlel.
10 kittel.jpg

11- Marcel'in finish sevinci.
11 sevinç.jpg

12- 2.Etap sonrası genel kılasman durumu
13 genel kalsman.jpg

Her ne kadar 2014 ve 2015 yılı gibi daha detaylı paylaşımlarda bulunamasam da umarım ki beğenirsiniz.
Saygılarımla.

@Yusuf_AZE

Sorunun cevabını veriyorum. eurosport sitesine giriyorsun daha doğrusu eurosportplayer.com a . Ordan player üyeliği satın alıyorsun 2.99€ fiyatı. Yaklaşık olarak 12.27 TL ye felan denk geliyor. Ben dün aldım. Hem ingilzice seçeneği hem de Türkçe seçeneği mevcut. Görüntü çözünürlüğü olarak da 360 p 480p ve 720 p seçenekleri mevcut. Bir aylık üyelik bu ve bir ayın sonunda yine sistem üzerinden üyeliğini iptal etmen gerek yoksa heray otomatik yenileniyorr ve kartından o tutat çekiliyor.
bilgilerine.
Saygılarıma.

1km kala yakalanmaları yazık oldu
sprint finişi de tatsız (doğru düzgün adam yok maalesef)
seneyede takımlar 9 dan 8 kişiye düşecekmiş (sky takımı fazladan domestik almasında biraz rekabet getirmeye çalışıyorlarmış mış )

@İbrahim Aslanhan

Hocam aldim ben o paketi. 3 euro'yu da odedim. hatta telefon ajandasina da kaydettim 28ine iptal etmeyi unuturum diye.
ama malesef oturdugum yerden dolayimidir nedir bilmiyorum. sadece iki dil secenegi var. ingilizce ve rusca. cozunurluk secenekleri de var. ayarlarini da kurcaladim. yok. turkce ibaresi hic bir yerde yok.

Yahu bu marcel kittel e hayranlık duymaya başladım. Mükemmel bi formla etabı kazandı. Bugün röportajda "Yeşil formayı kazanmamın tek yolu Saganın hasta falan olması" demiş. Öyle bile olsa çok büyük tevazu. Bravo. Ayrıca yeni nesillerin dünyada böyle ahlaklı ve nezaket sahibi örneklerinin yetişiyo olması da çok ümit verici.

Geldik üçüncü güne..Dün 200 küsür km kaçan PHINNEY ve OFFREDO turda ilk kez yarıştılar,bence bu spora en yakışan şey de buydu:"sonuna kadar mücadele "..Varsın hız trenleri son metrelerde birbiriyle yarışsın,zaten 5-6 sprintçiden biri alacaktı nasılsa..
Bugünkü etap dünkünden biraz daha uzun,ufak eğimleri olan yorucu bir profile sahip .Kaçış zamanlaması iyi yapılırsa etap kovalayan birine uygun...
PROFIL (8).png

Bu da son km:
PROFILKMS (1).png
Yayın 13:00 -18:30 arası diyor akışta..Iyi seyirler...

Bugünkü etabın Gilbert, Greg, Kwiatkowski üçlüsünden birinin galibiyeti sonlanmasını bekliyor ve istiyorum. Açıkcası Gilbert kaçar mı? Kaçsa, kaçmasına izin verirler mi? Kwiatkowski'yi Sky kaçması için bırakır mı yoksa Froome bakıcılığına mahkum mu ettiler? Merak konusu benim için.Etap profili ve sonu saydığım isimler için çok uygun ve bu seneki formları ile birlikte bir tur etap galibiyeti pastaya çilek olur. Bakalım görelim neler olacak.

Etap Philippe Gilbert'e çok uyuyor. "Açıkçası bu etabı hedefliyorum." dedi az önceki röportajda. Onunla beraber birçok kişiye uygun; Sagan etabı, diyenler de var ama Gilbert alsın istiyorum. Tuttuğum bir takım yok ama nedense Quick Step'i seviyorum. :)

Caner Eler ve diğer yorumculara da değinmeden geçmeyeyim. Bu yarışı ve uzun yayını onlar olmasa herhalde izleyemezdim. Kaliteli bisiklet anlatımının yanında keyifli sohbetleri ve çok geniş bir yelpazede verdikleri bilgilerle yaza renk katıyorlar. Öğrencilerime temmuz ayı için kitap okuma dışında verdiğim tek ödev şudur:"İmkanınız varsa Eurosport'tan yayımlanan Fransa Bisiklet Turu'nu DİNLEYİN."

Taylor Phinney'in Polka Dot forması giymesi bir tek beni mi şaşırtıyor? Cannondale son yıllardır çok başarılı değil de ne yazık ki.Bmc'den transfer işe yaramış gibi duruyor şimdilik.Marcel Kittel iyi bir sprinter olsa bile kendisinin de dediği gibi Peter Sagan karşısında pek şanslı olduğunu düşünmüyorum.Sagan varlığını hissettirecek, sadece şimdilik yavaş kaldı diye düşünüyorum.

Sırf bu tur için bir aylığına spor paket açtırdım Turkcell TV'de. Yapmayı düşünenlere tavsiye ederim. 10 lira ve telefonla arayark hemen açılıyor. Ancak ay sonunda tekrar arayıp kapattırmanız lazım haberiniz olsun.

@Seya Türkçe anlatım gerçekten muazzam. Caner Eler, Berkem Ceylan ver Sarper Günsal an sıradan yarışı bile keyifli hâle getiriyorlar.

Bende eurosport tan bir aylık üyelik başlattım. Gayet güzel, kaliteli izliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Karaca
Geri