Scudo Sports

Tour de France 2017

Turu kim kazanır?

• FROOM

• DUMOULIN

• CONTADOR

• PORTE

• NIBALI

• QUINTANA

• PINOT

• FUGLSANG

• ARU

• BARDET

• SÜRPRIZ BIR ISIM :))

• Toplam katılım
    159
  • Anket kapanışı .
Tatsız bi etap oldu bence. Özellikle Valverde nin sakatlanması çok kötü oldu. Takım lideri olsaydı belki daha dikkatli olabilirdi. Quintanadan da bence daha iyiydi Formu.

Scudo
IZAGUIRRE de turu bırakmış:(
Organizasyon ilk günden sorgulanacak.Takım direktörleri ve lastik seçimleri de...

Kaza mi oldu ozet gecebilir misiniz

Yağmur sularının asfalt yüzeyi kayganlaştırdığı dönüşlerde düşenler oldu.Yol, taşıtların daha önceden bıraktıkları yağların da etkisiyle çok riskli hale gelmiş.Dönüşlerde yavaş ve tedbirli olmayanlar düştüler..

• Beğen
Tepkiler: H.T
Valverde ye çok üzüldüm. Geçen senede contador ilk etapta kaza yapmıştı. Son iki yıldır ilk etaplar ispanyollar açısından pek iyi geçmiyor

Tour baslamadan bitti gibi..Biri su sky denen belayi alabilir mi bisiklet dunyasindan..zaten bir avucuz bir de boyle domine eden takim olunca hic tadi kalmiyor

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
SKY naptı ya :eek:

Her sene aynı terane arkadaşlar,sonuç belli oldu.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
takıma aldığım, sürpriz beklediğim iki kişinin de düşmüş olması... :D
tur çok kötü başladı, iki önemli ismin ilk günden ayrılmak zorunda kalması üzdü.

:agla: Valverde ye çok üzüldüm ya arkadaşlar ilk günden bitirdiniz yarışı durun bakalım daha Parise çok km var cırcır olan olur kaza yapan olur Froom en büyük favori gibi ama birde dağlarda görelim TEN TEN i ;)

Turkcell TV+ tan da izleyebilirsiniz. Baz paket(Gnc tarifelerine bedava)+spor paketi(5tl) tüm ulusal kanalları+spor kanallarını hd olarak izleyebilirsiniz.

Froome alır demek için geç kalmayın
Bu senede turda zirvede sky olacak bı aksilik olmazsa iyi hazırlandı

• Beğen
Tepkiler: Aytaç DİREK
Turun ikinci etabındayız..22 takım ve 196 bisikletçi ile güne başlıyoruz..Içinde sayısız öykünün yer alacağı bu macerada sadece zengin medya karteli bir takımın baskınlığına takılmadan turun genel seyrine odaklanmayı tercih ediyorum.Daha bu köprünün altından çoookk sular akacak...
PROFIL (7).png
Eurosport 1 13:00 gibi ekstra bölüm ile yayına başlıyor.Etap yayını 13:30 -18:00 civarına dek sürecek..

İlk etap en kolayı derken çok fazla viraj ve üstüne üstlük yağmur olayı tamamen başka bir boyuta taşıdı..:aglyrmngaa:
Özellikle bisikletçilerin arka arkaya kayıp düştüğü ve son sürat yerde sürüklenerek bariyerlere tosladığı o vicdansız viraj çok fazla kurban verdirtti.:acpsnr:
(link) gibi kaliteli ve favorilerden bir ismind bu sebeple yarış dışı kalması Movistar için çok büyük bir kayıp oldu.:(
Keza Bahrain-Merida takımından da (link)'de aynı sebeple yarış dışı kaldı.
Kendi adıma günün en büyük süprizi kendisini ilk 10'a atma başarısını gösteren Marcel Kittel oldu.:ssrtcbya:
Alberto Contador, Richie Porte, Nairo Quintana, Roman Bardet, Thibaut Pino, Fabio Aru ve Daniel Martin için ise kara bir gün geride kaldı.:snzdglsn:
SKY takımı zamana karşıya ne kadar önem verdiğini bir kez daha ortaya koydu yanılmıyorsam 3 yada 4 bisikletçisi ilk 15 sırada yer aldı.:harika:
Chris Froome ve Geraint Thomas ilk günü rakiplerinin 50sn kadar önünde yer alarak resmen show yaptı.:krnz:
Sonuçta bu 3 haftalık bir şampiyonlar ligi ve sanırım çok fazla atak görücez tabi SKY savunma yapmaz ise !!! :rolleyes::kötü:

Herkese selamlar. Araştırdım ancak bulamadım. Bugün ki aktivite programı nedir yarışta ? Saatler uyarsa evden izlemek isterim.

Iki ileti yukarıda ;)

Kayıp düşen sporcular hızla kayarak demir bariyerlere çarpıyor. Bunu düşünüp viraj tarafındaki bariyerlere koruma yastıkları falan koymak akla gelmez mi böyle büyük bir organizasyonda anlamadım.

Sky diğerlerine göre daha iyi bir takım hakkediyorlar bu başarıyı. Froome'un Michal Kwiatkowski'nin turunda araçta olması ve takım arkadaşının büyük ihtimal virajları dönüşünü, sürüş stilini ve hangi noktalardan kaç km hızla geçtiğini incelemiştir. Bu tip davranışlar seyirci açısından da önemli ilgi çekici olabiliyor.

Bu tur da taraf tutmamak en iyisi misal taraf olduğunuz sporcu kazaya karışınca veya performansı düşük kalınca tur pek izlenesi gelmiyor. :)Gönül isterdi ki valverde veya contador kazansın ama düşük ihtimal:).

@enes_vl ben de bunu dusunmustum. Dunyanin en populer organizasyonlarindan biri ama bu kadar basit bir onlem alinmamis. Yagmur yagmasa da butun riskli virajlarda tamponlar bulunmalidir. Valverde gibi bir adami sirf bu sebepten ilk gunde kaybetti tur. Olacak is degil.

@sadık bostan Valverde dün düştü ve diz kapağını kırdığı söyleniyor. Çok üzücü bir durum ama muhtemelen sezonu kapattı.

Geri