Scudo Sports

Tour de France 2017

Turu kim kazanır?

• FROOM

• DUMOULIN

• CONTADOR

• PORTE

• NIBALI

• QUINTANA

• PINOT

• FUGLSANG

• ARU

• BARDET

• SÜRPRIZ BIR ISIM :))

• Toplam katılım
    159
  • Anket kapanışı .
Scudo
Yarın ki TT etabı kaçta başlıyor ve izleme imkanlarımız nelerdir ? Genel olarak bizi aydınlatacak bir arkadaşımız olursa çok sevinirim.

Ya bu arada 3euro verdim üye oldum ama cepten izlemek için Eurosport player indirmek istiyorum ama sizin ulkenizde geçerli değildir diyor. Cildiricam sadece bilgisayardan mı izleyebiliyoruz

@Ozan k. Cepten eurosport'un uygulaması ülkemizde kullanılamıyor, ama telefondaki firefoxtan eurosportplayer.com'un masaüstü versiyonua girip izleyebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
Rasyonel mantik guclu ekibiyle gelen Froome dese de Romantik arzular Sagan ve Contador dememi engelleyemiyor. Bisiklet de zaten bu ikisi arasinda taraftarlarini caresiz birakan bir spor degilmi. Ama ayni zamanda boyle oldugu icin de sonucta kazanan cok sukur Bisiklet oluyor.
Genc ve hirsli bir Sagan ile saibeli kariyerini aklamak ve kisiligini ibra etmek isteyen bir Contador. Eger hissettirmeye calistiklari gibi karakterleri varsa bu ikiliye en az Froome kadar sans tanimak bence daha dogru.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
giro daki gibi genel klasmanı etkileyecek bir kaza olmazsa team sky alır
bu sene etaplar çok hafiflemiş avermeat gilbert sagan tipi adamlara göre 13 14 etap var.klasik zorlu dağ etaplarından 2 tanesi yok..2 tane zirve finişi var gerisi inişli finish..sprint etaplarında doğru düzgün sprint atan 1 2 kişi var
froome almasında başkası alsın diye tasarlanmış etaplar,gene de alır bana göre.her şey az çok ilk hafta belli olur

Beklediğimiz tur bugünkü "Bireysel zamana karşı" etabı ile başlıyor .
Yayın 15:45 te ekstra yayınıyla başlayıp canlı yayınla bereber 20:00 ye kadar sürecek.
PROFIL (6).png

Uzun bir aradan sonra yeniden merhabalar.Özelden canlıl link verebilecek var mı?İş yerindeyim her linki açmıyor.

Yağmurlu bir günde buluştuk seninle,
Kaygan zeminde düşenler var
Yaz sıcağı Fransa da bastıracak,
Yazık ki evine dönecek gibi VALVERDE...

Valverde tura devam edemeyecek mi? Quintanaya etkisi kötü mu olacak ?

VALVERDE Fibula kemiğini kırmış deniyor.MOVIESTAR 8 kişi devam edecek.QUINTANA nın işi ilk etaptan zora girdi tabi..

sky birbirleriyle yarışıyor :) ilk 10 da 4 sky üyesi
valverde gitmesi turu renklendirme açısından kötü oldu
porte güya tt si iyi deniyordu yedi farkı :)
kaza olmazsa sky alır turu

@QWEZXC adamlar TT de lokomotif gibi , peletonda da tren yaparlar. Digerleri de bakar gibi.

Geri