Bugün yaptıklarıyla gerçekten iyi bir takımı hak ettiğini gösterdi Pantano...Özellikle iniş bölümünde bisiklete hakimiyeti enfesti..Rampada düştü dediğim her anda intaçılığı ile tekrar öne gelmesini bildi...Gerçi Alaphilippe yine şanssızlık yaşadı yoksa yarışı kimseye bırakmazdı...
Dinlenme günü bugünden yarına alınmış.
Etap profili; sponsor reklamı yapmak isteyen,peletonda saklanmış,son hafta bırakabilecek,kendi geçmişini hatırlatmak isteyecek v.b. sporcuların rekabetine sahne olacak gibi...
Son hafta ;çarşambadan pazara koşulacak etaplarda,perşembe günkü 17 km lik kısa zamana karşı ve son günkü Paris finişini saymazsak,üç gün yüksek iniş çıkışlı dağlık etaplardan oluşuyor.
Önden bakınca Kristoff, yandan bakınca Sagan ne yarıştı be :islik:...Sagan efsane olma yolunda koşar adım ilerliyor...Son anda nasıl itti öyle bisikleti
Bugün quintananin karşı Devrim yapması lazım. Öyle 10 saniye falan onu kurtarmaz. Alpduez'e kadar umudunu korumak istiyorsa farkı 1 dakika altına indirmesi şart
bana kalırsa QUINTANA çok formda değil. bunu olaylı yarışta motora tutunarak yokuş çıkarken de çok açık bir şekilde gösterdi. QUINTANA pek bir şey beklemeyin.
(link) lıdan ümidi kestiğimden MOLLEMA dan bir şeyler görmeyi çok isterdim ama domestik desteği "koşan adama" göre ne kadar var ve son anda ne kadar atak yapma potansiyelinde... aklımda deli sorular yani