Scudo Sports

Tour de France 2016

@Groims
Teşekkürler hocam :)...Arkadaşımla izlerken Sagan ve Alaphilippe arasında geçer dedim kaçış kazanamaz ise aynen öyle oldu :harika:
Contador ve Porte için çok üzüldüm...Porte son 4km kala lastik patlattı ve 1.45 dk fark yedi...Contador'un finishe gelişi ise çok manidardı yaralı omuzunun bulunduğu bölgede forması kan içindeydi ve 45sn fark yemişti :(...Froome ise her zamanki gibi son 300m' de öne çıktı ve etliye sütlüye dokunmadan en yakın rakiplerine sağlam fark attı..

• Beğen
Tepkiler: Groims
Scudo
@H.T

dünki düşüş biraz motivasyon eksikliğini beraberinde getirmiş olabilir,sağ omuz bayağı kanlanmıştı.

Contador ve Porte mu şanssız yoksa Froome mi şanslı tartışılır ama kağıt üzerinde favori 1.20 oranla Froome:)

Arkadaşlar bugün seronomiden sonra ilginç enstantaler yayınladılar.(sadece 2016 degil)
Watss Zap cycling (youtube)..:):):D:D:Do_Oo_O:(:(...(Çokmu bilmişlik yaptım)

FULL ETAP 2

• Beğen
Tepkiler: Groims
Ee video çeken yok mu ? Bende makina olmadığından yapamıyorum,etap sonlarını videoya alabilecekler olursa süper olur,Türkçe olursa muazzam olur :)

Gökkuşaklı sarı tinkoff forması nasıl olacak acaba?

(link)

kısa mesafe tırmanış yarışları.

500 metre...

w.clarke -1 dakika 10 saniyede aldı.

Bugünün yayını başladı.
Dün den özet ve ropörtajlardan sonra 3. etaba bağlanacaklar.

Arkadaşlar Eurosport Türkçe'yi yasal olarak en ucuza ne şekilde izleyebilirim? Mümkünse internet üzerinden?

@dramorey teşekkür ederim fakat Türkçe yayın değil sanırım?

@dramorey aylık 4,99 verdikten sonra mı Türkçe dil seçeneği geliyor acaba?

"Sarı mayonun yeni sahibi, bisiklet sporunda özellikle son dönemde artış gösteren kazalardan yarışçıları sorumlu tuttu.
Tour de France'ta ikinci etabı kazanarak sarı mayoyu sırtına geçiren Peter Sagan, yarış sonrası yaptığı açıklamada rakiplerinin bisiklet sürüş tarzını eleştirdi.
Son dönemde bisikletçilerin gereğinden fazla risk aldığını belirten Slovak bisikletçi, "Tour de France'a ilk katıldığım yıla (2012) göre yarış artık çok farklı bir hâle geldi. Günümüzde bisikletçiler çok daha umursamaz bir şekilde yarışıyor. Geçtiğimiz yıl burada birçok kaza yaşandı, bu yıl da yaşanıyor. Bu durum, bisikletçilerin sürüş tarzıyla alakalı." diye konuştu.
Kendisinin pelotonda bir şeyleri değiştirecek kadar önemli bir isim olmadığını dile getiren Tinkoff takımının yıldızı, "Dediklerim kimsenin umurunda değil, ancak adeta akıllarını yitirmiş gibi bisiklet sürüyorlar. Yarışta her gün aptalca kazalar yaşanıyor. Eskiden bir bisikletçi bu tip riskler aldığında grup olarak onu cezalandırırdık, mesela su şişesi atardık. Ancak bisiklet sporu bu alışkanlıklarını artık kaybetti." diyerek tepkisini ortaya koydu.
Sagan'ın takım arkadaşı Alberto Contador, Tour de France'ta şu ana kadar geçilen iki etapta da kazaların kurbanı olmuştu."""
Alintidir.

@dramorey
Hocam verdiginiz linke mobilden girdim ulasamadim yayina..

• Beğen
Tepkiler: İlker_Yılmaz
Geri