Scudo Sports

Tour de France 2016

@sccetin

Teşekkür ederim :)

Ben Turun resmi sitesi Le Tour'dan ulaşıyorum bilgilere ama bazı bisiklet sitelerinde örneğin ; Cyclingnews,Cyclingweekly ve Twitter'da TDF2016 etiketiyle arayınca daha çok şeyler çıkıyor karşımıza. Eğim ortalamaları da Tour'un sitesinde var,hemen onu da paylaşıyorum.

• Km 10.0 - Côte de Torigny-les-Villes1.4 kilometre-long climb at 5.7% - category 4
  • Km 23.0 - Côte de Montabot (D28-D98)1.9 kilometre-long climb at 5% - category 4
  • Km 52.0 - Côte de Montpinchon1.2 kilometre-long climb at 5.9% - category 4
  • Km 181.5 - Côte de La Glacerie1.9 kilometre-long climb at 6.5% - category 3

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Scudo
cerez abi bu rakamlar imkan olmadıki gidelim :)

2.etap için sprinterlere kalırsa Sagan işi bitirir diye düşünüyorum, genel klasmancılar 2.günden hayatta etliye sütlüye dokunmaz, tahminim kaçış grubundan birisi kazanır :)

• Beğen
Tepkiler: Groims
Sagan veya dan martin için bayaği uygun. Hoş purito da sever böyle yerleri. Bakalım...

@Erdal YILMAZ dün de bu siteden izlemiştim aslında ama şimdi bu siteyi açmaya çalıştığımda sürekli saçma salak sitelere yönlendirme yapıyor.

@Anonim

Şu an izliyorum, sadece biraz geriden geliyorlar. Browser için adblock kullanırsanız yönlendirme olmayacaktır.

2 gündür helikopter kamerasi yok,hava sarti olamaz dün hava güzeldi.

Contador neden 2 dakika geride ? Yeter yahu artık.

Edit : Crash at km 60: Alberto Contador is involved again, as well as Joaquim "Purito" Contador, Warren Barguil, Michael Matthews...

Yine düşmüş :(

Froome nerelerde

dünkü sprintte hız olarak kaça ulaştılar acaba? son birkaç km 65-70 km/h ile gidiyorlardı galiba

Geri