Scudo Sports

Tour de France 2016

Scudo
@ahmetaldag Bu yayın HD değil ve zaten kanal isminin yanındaki HD yazısı yok. Sakın "İlgili kanalın HD olmayan yayınını izliyorsun farkında değilsin." demeyesin. IMAG4370.jpg IMAG4371.jpg

@Erkin Kalender Kaç para verdiysen ben vereyim, yeter ki kafa açma.

merhaba, önceki sayfalara göz attım sanırım hepsi canlı yayın linki. tekrarını(özet de olabilir) izleyebileceğim bir yer var mı?

dağ etaplarını bekliyorum,
http://images.jobsnhire.com/data/images/full/10685/nairo-quintana.jpg

favorim..kintana.........:harika::harika::harika::harika:

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/image-jpeg.47424/

Les Lacets de Montvernier
etaba bak ve de yamul,,geçen bardet götürdü işi...

Eurosport Türkiye kanalını en ucuz nasıl izleyebilirim arkadaşlar?

Merhaba arkadaşlar;
Elimden geldiğince bugünkü sprint finishini çekmeye çalıştım...Umarım kaçıran ve merak eden arkadaşlar için yararlı olur...

@ÇAMKOMLU ;
İlgili yayını evimde HD olarak izledim bugün...Yalnız şöyle birsey var paket içeriğinizdeki yayınları HD olarak izlemek ister iseniz Digitürk'ten HD paketi alıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir...Sanırım izleyememe sebebiniz bu olsa gerek...

@İlker_Yılmaz
Dostum çok teşekkür ederim mesai erken bittiği için kaçırmıştim bu paylaşım çok iyi oldu[emoji106] [emoji4]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: İlker_Yılmaz
@Ozan k.

Edebiyat terimleri sözlüğünün "ironi" maddesi okunduktan ve de külliyen anlaşıldıktan sonra bir daha konuşalım sevgili din kardeşim :)

Cok kotu yanmis ya :/

0.09 'dan itibaren bir ileri geri yaptım,tam anlamakta güçlük çektim.

1- ya kontador fazla sağa yatırdı,
2- ya da arkadaki kırmızı formalı yarışçının ön tekeri değdi,

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/20160703_005320-jpg.77093/

burdaki azme eyvallah,ayakkabısız ,ey kontador etinde doping çıkmış idi,bilmediğini söylemiştin.bu hareketin bana eski olayını unutturdu.

@Kudret Kurtcebe abi lance de steroidli kremden oldu demisti :) bunlarin boyle yok etten oldu yok kremden oldu soylemlerine fazla inanmamak gerek. He buyuk sporcu orasi ayri.

Bugün yayın kaçta başlıyor?

Az önce başladı

Dünkü ilk etap özeti var.Kaçıranlar için bir fırsat.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
İkinci etap yayını 15.15'te başlayacak.

Bugünkü etap bizlere daha heyecanlı bir son vaad ediyor. 3.kategoriden Cote de Glaceire adlı zirvecikte bitiyor etap. Bence Kittel patlar,Greipel Giro'da dayanmıştı o çıkabilir ama sprinte gücü kalır mı bilmiyorum,Cavendish etap için olmasa bile sarı mayoyu kaybetmemek için yüksek eforda çıkmak isteyebilir.

image.png

Son yokuşumuz ( %14'lük kısım da dökülenler dökülecek artık )

image.png

Sagan,Greg Van Avermeat,Michael Matthews,Dan Martin bence en büyük dört favori. Contador'u test etmek için Froome biraz vites arttırırsa şaşırır mıyız,hayır :)

@Tolga Çelebi Tour'la ilgili bu tip mesajlarınız gerçekten çok hoş; elinize sağlık. Acaba grafikli ya da grafiksiz toplam yükseliş/tırmanma, eğim ortalaması vs gibi teknik bilginin daha çok olduğu bir kaynağa ulaşmak mümkün mü?

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Geri