Scudo Sports

Tour de France 2016

açıldı sagol olun beyeler sona yetişdim :D

Scudo
ettix ve lottosoudel öne geldi.lan çok heyecanlı be.

Yavaş yavaş sprint babaları trenleri oluşturmaya başladı..Lotto Soudal, Etixx Quick Step, Dimensions Data son 3km...

Cavendish,mutlu aile babası,yeni takımıyla ilk kez sarı mayoyu aldı..

Cavendish daha bitmediğini gösterdi :)

Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak.
Kusura bakmayın pek takipçi değilim.
Fabian cancellara neden son kez katılacak tdf ye? Yaş mı ilerledi yoksa başka sebebi mi var

Abi kaza olunca yuregim bi dayanmayacakti cok heyecanli finish sagan alir dedim ama adeti bozmadi gene

@Hastateker
Evet hocam yas ve sanirim ailesine zaman ayiracak oyle konusuyorlardi paris klasiklerinde spikerler

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
dehşet finiş oldu.kittel aldı sanırken cavendish çok iyi saklanıp kazandı.sagan 3. oldu.helal olsun adama.geride de büyük kaza oldu.video koymaya çalışıyorum.

@İlker_Yılmaz facebook dan yapılabiliyor en kolay o olacak sanırım.bende öyle deniyeceğim ama biraz küfür flan ettim ya...

lan tam fınısde hasta geldi ya :) kafayı yedim göremedim iyi mi

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Youtube'tan denicem olursa çok iyi olur gayet güzel hd çekim oldu..Kaza ani, son sprint, sprint sonrası hepsini kayıt altına aldım...Seste gayet iyi..

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@İlker_Yılmaz videoyu face de sayfamda paylaştım.Görüntüye sağ klik ile show url deyip kopyaladım.burda ki video butonuna tıklayıp url yi oraya yapıştır.

• Beğen
Tepkiler: İlker_Yılmaz
@seffahcabbar ya bu forumdan korkmaya başladım. Gerekceye bakar misiniz gavura para kazandırmayalim diyor. Bi mesajı dumanla mi yolların din kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: Bora Kıraç
Eurosport 1kanalında yayın HD değildi. Nedenini bilen var mı acaba? Teşekkür ederim.

Geri