Scudo Sports

Tour de France 2016

Scudo
BORA saganla anlaşmış diyorlar ?

@ümit KOCABAŞ Bu linkler açılmıyorsa sizin internetinizle ilgili birşey olabilir çünkü yerelsiteler bunlar.Proxy kullanıyorsanız kapatıp tekrar deneyin.

Telefondan bağlanıyorum ama açılmıyor

@ümit KOCABAŞ Telefonunuzda yayını açmak için gereken plugin yoksa açamayabilir.Ne kullanıyorsunuz ?

Şu kul hakkı falan deyip netten yayını izlememize itiraz eden arkadaşım!!!
Sözüm sana.
1. Emperyalist kapitalist sistem bizi iliğimize kadar sömürürken biz onun herhangi bir televizyonunu birkaç saat kaçak izlemişiz lafı mı olur allasen!!!
2. Kul hakkı diyorsun da izlediğimiz televizyon kafir televizyonu. Paralı yayını izleyerek küffara para kazandırmış oluyorsun. Hangisi daha günah. Nihat Hatipoğlu'na bir sor istersen
3. Televizyon kanallarının aslî gelir kaynağı reklamasyondur. Senin para verip izlemen falan onların toplam gelirleri arasında %10 bile değil. Radyo Televizyon bölümü okumuş ortalama bir vatandaşa sorabilirsin.
Bir konuyu da abidik kubidik tartışmalar ile trollemeyin kardeşim.

Kittel yeşil mayo için iddaalı olamaz mı ki bu sene?
Gene Sagan mı alır yoksa klasik :S

olur mu olur her şey beklerim ben bu dünyadan

kapitalist düzen boraya biz para vericez şimdi illeal falandır

dilediğinyerde web sitesi ya da uygulaması en iyisi türkçe eurosport için. Digiturkünüz yoksa olan birinden şifre alıp açın derim

o değilde nerede o digiturk uyesi arkadaş. yoksa benı mı engelledi ))

Düz etaplarda keşke hep rüzgar olsa.
Ne güzel heyecan katıyor.

arkadaşlar bu tura portakal rengi mayo giyen adamlar vardı ccs takımı idi galiba onlar yokmu göremedim bilgisi olan varmı (ilk defa bu yarışı izliyorum bu arada)

Geri