Kusura bakma, 10 yıl önceye kadar bu ülkede ücretsiz mp3 kullanıyoryum diyen alenen yalan söylüyordur.
Ve o şekilde mp3 kullanıp, burda link isteyene laf etmek de ikiyüzlülüktür.
Hele de konuşup konuşup üzerine birşey demeyeyim demek daha da ikiyüzlülüktür.
@Erkin Kalender Yanlış bir yaklaşım bu. Sporun yayın haklarını satın alan kurumlar legal olarak bir hak iddia edebilirler ancak bunun meşruluğu tartışılır. Pelotondaki sürücüler bu işin asıl hakkını taşıyan ve iddia edebilecek kişiler ve bu içeriğin özgürce yayınlanmasını kendileri zaten öncelikli isterler. İşin içine kapitalizm girince ödeme döngülerinde TV yayınlarının da payı var ancak dediğim gibi böyle bir içeriğe erişebilmek için ödeme koşulu konulması meşru değildir bence.
@drumbanger Meşru olmayan konu nedir ? Zaten takımlar para alıyorlar yayıncı kuruluştan,sonra onca hazırlıkla fransadan adamlar canlı yayın yapıyor spikerinden tut herkesin bir hakkı var ama en önce haksızlığı bana yapıyorsunuz,para verenlere saygısızlık yapıyorsunuz.Geçen sene 29.90a aldığım paket bu yıl 49.90 olmuş acaba neden ?
tivibu üyeliği sadece bir aylığına satın alınabiliyormu. birde gündüz yayınlanan yayını aksam 9 10 gibi izleyebiliyormuyum.
not : web üzerinden izlemek istiyorum.
@Erkin Kalender Alma sende o zaman.Ücretsizini bulabiliyorken niye para vereyim.Hem korsan değil çalıntı değil.ITV4 sitesinden izliyorum adamlar ücretsiz yayınını yapıyorlar.
@Erkin Kalender eurosport alsam turkce yayını ızleyebılıyorum fakat aksam ıstedıgım vakıtte ızleyemıyorum canlı yayını izlemem şart. dıgıturkplayde eurosport kanalları yok. tivibu web üzerinden eurosport vermiyor. fransa turunu gönül rahatlığı ile akşam keyfini çıkartarak izleyebileceğim bir yer yok enteresan.
ulan ücretsiz legal link paylaşan izleyen adama hırsız diyen karaktersiz!
Seni şikayet ediyorum ikiyüzlü!
Sen para verdin diye, legal linklerden bile kimse izleyemez mi?
Daha hayatta çok yol alman gerekiyor olabilir yaş ve tecrübe olarak ama bu ikiyüzlülüğünü ve insanlara hırsız demeni affettiremez karektersiz!
@Erdem C. Neyin hesabını veriyorsunuz hocam boşverin iyi seyirler dilerim.
Önemli olan nasıl izlediğimiz değil izlediğimiz burda yarış hakkında yorum yapılması lâzım nasıl izlendiği hakkında değil.
gel topla bebe.
İstanbul, caddebostan.
Yerim yurdum belli.
Bu yaştyan sonra sen gibi ergenleri gömmeye hevesli hiç değilim ama karakterini toplamana yardımcı olurum.
tam bir komedi şuan ki yazışmalar valla çoçuk musunuz arkadaş dalganıza bakın parası olan veirir izler olmayan linkden izler dünya izliyor bu linkden ne çalması ne kul hakkı arkadaş avrupada bedava demk ki adam olanak şunmuş izle diye ama abarttınız istediğinize şikayet edin her hangi bir yaptırımı yok kavgada etmeyin varsa kozunuz maltepe veledroma gelin yarın pedalaşın
Yapmayın lütfen ya,yarış konuşmak istiyorum ben,kavganızı okumak istemiyorum. Ne hale geldi forum ya her konuda kavga var. Fransa Turu konusu bu yapmayın artık,tüm yıl bunu bekliyorum ben..