Scudo Sports

Tour de France 2016

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Tour de France presentation bugün yapılıyor, Eurosport 1 de canlı yayında Caner Eler var, periscope ise burda
(link)

Scudo
Nihayet Mont-Ventoux geri dönmüş.

Ekşi'den alıntı yaptım hatalı çıktı.
İş ortasında haber editliyorum anasını satayım :)
Kaynak: (link)

103. edisyonu 2-24 temmuz tarihleri arasında yapılacak.

1. Mont-St-Michel - Utah Beach Ste-Marie-du-Mont188
2. Saint-Lô - Cherbourg-Octeville182
3. Granville - Angers222
4. Saumur - Limoges232
5. Limoges - Le Lioran216
6. Arpajon-sur-Cère187
7. L'Isle-Jourdain - Lac de Payolle162
8. Pau - Bagnères-de-Luchon183
9. Vielha Val d'Aran - Andorre Arcalis 184
Repos Andorre-
10. Escaldes-Engordany - Revel198
11. Carcassonne - Montpellier164
12. Montpellier - Mont Ventoux185
13. Bourg-St-Andéol - La Caverne du Pont d'Arc (c.l.m.)37
14. Montélimar - Villars-les-Dombes Parc des oiseaux208
15. Bourg-en-Bresse - Culoz159
16. Moirans-en-Montagne - Berne 206
Repos Berne-
17. Berne - Finhaut-Emosson184
18. Sallanches - Megève (c.l.m.)17
19. Albertville - St-Gervais Mont-Blanc146
20. Megève - Morzine146
21. Chantilly - Paris Champs-Elysées113

Contador: the length of the Tour de France time trial will be crucial

Spaniard “won’t be sad” even though it could be his last Tour

(link)

Rota çok düz 3 dağlık etabı ve 2 tane TT var .2. TT 17 km lik olan yokuş olabilir. Profilleri gördük TV'de ama daha LETOUR sitesi profilleri sisteme yüklemedi,TTT ise yok. 12,15 ve 20.etaplar yokuş etabı bunun yanında bir kaç tane daha orta yokuş vardır.2. etaba ise Huy gibi kısa ve sert bir yokuş eklemişler.
Kuzey doğu Fransa ya uğramaması ise güzel olmuş,umarım seneye Alsace bölgesine de uğrar.

İlginç bir yarış olacak şimdiden hikayeler kokuyor :komik::komik: Contador da demiş ki, ''Belli mi olur belki 2017'de de gelirim'' hohohoho koçum benim :ssrtcbya::ssrtcbya:

Dağ etabının az olması hiç sempatik değil.

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
upload_2015-10-20_15-20-22.png

bergrit = daglik yol / tirmanisli yol
tijdrit = zamana karsi
klimtijdrit = tirmanis parkurlu zamana karsi
Rustdag = tatil 19 temmuz :)

@Hasan Saylık = Huy tirmanmaya ne dersin :). biraz kücûmsemissin gibi geldi ama inan bana her viraj dönüsünde bitmis olmasini umut ediyor insan.

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
@Uyar Sinan Huy elbette zor, keyifi de çok büyük ama sonuçta 5 dakika içinde herşey olup bitiyor, yarım saatlik bir tırmanışın tadı başka oluyor :komik::komik:

• Beğen
Tepkiler: Sinan Uyar
Arkadaşlar Froome düşer :D Haziran sonu bu başlıkta görüşürüz.

Tom Boonen buraya Vuelta'da ki gücüyle gelseydi 10 dakika farkla falan GK'yı almıştı. :huhuu:

Mur de Huy'un şöhreti şurdan geliyor, yarış yani Fleche Wallone yarışının sonunda yer aldığı için kazanmak isteyen o yokuşta atak yapmak zorunda olduğu için kısa ama sert yokuşu çok yüksek tempoyla çıkması gerekiyor, bu yüzden %17 ye varan eğimde sporcular zorlanıyor, tabi bize kalsa her türlü zorlanırız :)

Tahmin etttiğim gibi 18. TT etabı 17 km lik ve yokuştan oluşuyor. İLk 3 km si düz ondan sonra aniden % 10-11 li eğimler başlıyor. Yokuş bisikletlerinin kullanılacağı bir etap olacaktır. Son 2 km ise iniş.
40091 dosyayı görüntüle

@Hasan Saylık

Uzun zamandır eşi benzeri görülmemiş bir TT olucak. Süpriz sonuçlar çıkabilir bu TT'den. Ben katılırsa Valverde diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
@Tolga Çelebi İmkansız :harika::harika: Quintana-Contador-Froome dışında birinin alması çok çoook büyük sürpriz olur :komik::komik: Hele 18.etap bir de kimseye bırakmazlar :ckkmk:

@taner07

Hocam Kryienka da alamaz dedin aldı yani adam :) Benim tahminin böyle :)

Froome'a bu sefer bırakmazlar diye düşünüyorum. Belki Contador kapar. Baksana adam bu senede bırakmıyor :komik:

• Beğen
Tepkiler: taner07
Tour bir başlar bi anda bitiverir, Paris günü gelince gelecek sene ne zaman acaba diye afallar insan,tabi ben bu duyguları klasiklerde daha çok yaşıyorum, o gün bitti mi nasıl geçecek şimdi 364 gün diye kara kara düşünüyorum. Gerçekten bisiklet yarışı olmadan nasıl geçecek bu koca kış :) ?

Contador'dan inciler : (son kısımda sky hakkında içindekileri dökmüş resmen :) )

(link)

• Beğen
Tepkiler: taner07
Geri