Scudo Sports

Tour De France 2013

Bu sene organizasyon benim izlediğim en kötüsüydü.İlk gün yaptıkları hiç unutulmayacak bugün de Irizar diye tanıttılar.Bakalım daha neler göreceğiz

Scudo
Bu sene TDF'da yok ama ben yine de Cancellara ile ilgili bu durumu burada paylaşayım. Az önce twitter'da "I guess all of you still wondering were i will go for the future.the next 24h are open free to think about. Tommorow i will give the answer" dedi Spartaküs. Neler oluyor acaba ? Takım mı değiştirecek yoksa başka bir konudan mı bahsediyor bilemedim. Bununla ilgili bir haber de bulamadım. Belki bir bilen vardır buralarda.

@Eren Cemaloglu Radioshack yerine Trek sponsor olunca, takimda kalip kalmayacagi konusunu kastediyor. Büyük olasilikla kalacaktir!

• Beğen
Tepkiler: Eren Cemaloglu
Arkadaşlar kusura bakmayın ama yazmak zorundayım kendisini akıllı zanneden eski bir üyemiz Ferhat Kose ve Ferhat Köşe adında hesaplar alarak yorumlar yazmaya başladı bu zeka seviyesi sabaha kadar muhtemelen başka hesaplarla da girmeye çalışacak kimliğini tahmin etmek zor olmasa gerek bu zekadan ancak bu kadarını beklerdim ezik insan :) Benim sadece tek hesabım var sabaha kadar açılacak olanlara lütfen itibar etmeyin.....

Bu konuya yazmamın nedeni direk bu konuyla ilgileniyor buraya mesaj yazıyor.Ip numarası ve kullandığı İşletim sistemi bilgisi ile kim olduğu çok belli onun seviyesine inmemek adına ismini açıklamıyorum o ezik kendini biliyor.....

@ihtiyar

Trek'in bir sonraki sezon devam edeceği kesin mi sponsor olarak? Ben değil diye biliyorum çünkü

@ferhat köse
Siber suç Ferhatcım, loglar yedekleniyor nasılsa...eleman kimse motoru yakmış anlaşılan.

@Gökhan Toros

(link)

@ihtiyar

belkide ama şuanki 3 bisiklet 3 mayo sahibinin

@Murat Eren

100. yıl şansızlığı diyelım bune ve bence daha eglencelı kılıyor yarışı
birde ikinci etapta o kopek kazası yaşansaydı bak sen yarışma ne korkularla gecerdı: )

Bu arada eurosport yayını olanlar yeni bir proğram başladı belki fark etmemişsinizdir.Bizim gibi amatörler ile pro bisikletçileri turun etaplarını gezdiriyorlar saatini tam hatırlamıyorum ama bugün 12:30 yada 13:30 da ikinci bölümü olacak ben ilk bölümden çok keyif aldım amatörlerin röportajları çok güzel bizler gibi insanlar, konuşulanlar duygular hep aynı .vakti olanlar kaçırmasın derim proğramın adı Ride olması gerek.Yanlışım varsa daha dikkatli izleyiciler tarafından lütfen düzeltilsin.

@ferhat köse

prof bisikletçilerden biri frome..

bu arada eurosport izleyen var mı netten acaba bana da yardımcı olablir mi ?

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Serkan.ÇABAŞ

Dün yarım yamalak bakabilmiştim bugün daha iyi izledim evet bir tanesi frome diğeri de 2 sene önce condatorun önünde ünlü tepe tırmanışını kazanan Fransız bir bisikletçi(adını hatırlayamadım şimdi).Gerçi ben proğramda prolara değil amatörlerdeki heyecana bakıyorum gözlerinin içi ışıl ışıl genç çocuk yola cıkacagı gün hiç uyuyamadı :) heyecandan .Frome karşısındaki bıyıklı adamı görünce şok oldu bugün tanıştılar yarın tırmanışı gerçekleştirecekler bence izlenmesi gereken güzel bir proğram olmuş.

(link)

Brn buradan izliyorum,bir ara emin olamadım güncel yarışmı diye ama gördüm ki güncel :)

• Beğen
Tepkiler: Serkan.Ç.
@ferhat köse

o bıyıklı abi bomba ya
adam iplemedi bile ilk bölümde insan sevinir ulen frome ile sürücen bisiklet

• Beğen
Türk havayollarının reklamı da yakıyor ha.. Çok iyi bir yere gelmişler.. Tebrik ederim

bu team skyın popo kısmında 21. ne yazıyor tam olarak ?

Emin değilim ama "21 Days to Glory" yazıyor olabilir mi?
Görmedim, sadece tahmin ediyorum :)
(link)

@Serkan.ÇABAŞ

Adamın bisiklet çantasını(çanta çok basit kalıyor valiz diyelim :) sele borusuna kadar ayrı yerleştiriliyor) ve dükkanını gördüysen zaten pek çok şeyi aşmış durumda.Birde yaş ilerlediği için sadece keyif almaya bakıyor ilk gün kendi guruplarını gösterdiler 35 kişilik sabit gurubu var düzenli olarak pedal çevirdiği hepsi çok sağlam duruyordu emin değilim ama o adam da sağlam tırmanacak gibime geliyor :)

@ferhat köse
Ferhatcım emekli ounca bu abinin esmer versiyonu olacan gibi ne dersin :) Bir de dükkan açarız tamamdır :D

• Beğen
http://k1307.hizliresim.com/1c/1/pssxt.jpg
Fransa turunun bugünkü etabı da nihayete erdi yalnız beklenen sprint finişi bugünde gerçekleşmedi günün önemli tırmanışları sprinterleri beklendiği gibi fazlasıyla etkiledi zaman zaman başarılı zaman zaman da başarısız olan kaçışların günün etabını izlenesi kılan unsurlardan bazılarıydı son kilometrelerde olağan şüphelilerden beklenen ataklar ile bir miktar heyecana sahne olsa da gözlerimiz elbette peter sagan ve mark cavendısh üzerinde yoğunlaştı günün bireysel olarak iyi çalışan ekibi orica green edge simon gerrans için oluşturduğu planı uygulamaya koyarken bizler aslında sagan ve gilbert ' e odaklanmıştık muhtemelen saklanıyordur diye düşündüğümüz cavendısh ortalarda görünmeyince önde kalan son isimler son güçleriyle pedallara asılıp günün sıralamasını belirlemiş oldular tebrikler simon gerrans

Geri