Scudo Sports

Tota Dağı ve Şeytan Dağı kampları( Trans-toros bisikletli gezi 3. ve 4. gün) -giriş-.

Yol durumuna göre değişir ama bir MTB kullanıcısı günde azami ne yol yapabilir ortalama ? Öyle dağlara çıkmak zor değil mi ya ?

Scudo
Bir söz vardır.

Bir şey öğrenilinceye yada yapılıncaya kadar zordur.

Başarınca o sana kolay gelir ama , daha zoru vardır sırada...

Bu hiç bitmez....

Bundan zevk alan insanların tercihidir herkesin değil... :)

@mcaliskan23

Selam ,

Yukarda Kankam Ömer'inde dediği gibi iş başlayıncaya kadar zordur.

Birde bu tura katılan biri olarak ,
bu tip performanslar sabır işi (Mesut hocamın kulakları çınlasın ), hayal bile edemeyeceğim dik rampaları azmederek çıkabiliyor, yüzlerce km'yi kolayca aşabiliyorsun.

Birde şu var ,böyle bir tura çıkınca ve köy yollarında ilerledikçe:eek: geri dönme:eek: vazgeçme:( şansın kalmıyor , mecburen turu bitiriyorsun:p

Hakan KAYIŞIGİL

• Beğen
Tepkiler: Gürsel A.
@mcaliskan23

Hakan beyin güzel açıklamasına ben de minik bir katkı yapmak isterim.
Yanlızken belki zorlanarak tırmanacağın yokuşları ekiple birlikte bazen farkına varmadan bile çıkabiliyorsunuz. Bu birazda moral ve motivasyon işi sanırım. Ancak bana göre gezilen yerin coğrafik özelliklerine de bağlı olmak kaydıyla, günde katedilebilecek en tatlı mesafe 50 ile 150 km/gün arasında değişir. Azı, az gelir çoğu ise adamı yorar ve gezinin tadına biraz kaçırır.
Bizim gezimizde mücadelemiz mesafeden ziyade irtifa ile olmuştu. Günde belki 3-5 sefer birdağdan inip ötekine tırmandığımız oldu.
Saygı ve selamlar.

@Ömer VATANSEVER

Ömer selamlar.
Bir yol kurdu olarak uzun yolun felsefesini güzel özetlemişsin.
Sanırım birazda kendini anlatmışsın.
Katılıyorum dediklerine. Sevgilerimle.. :)

• Beğen
Tepkiler: Ömer VATANSEVER
gercekten cok güzel bir gezi olmuş fotolar cok güzel mesut abi ekiptekileri de tebrik ederim darısı bizim basımıza

@sgtalper

sanırım bu gece tota ve şeytan dağı yazılarının ve fotoların geri kalan kısmını yetiştirebileceğim..
tam 60 foto var sırf tota ve şeytan dağıyla ilgili seçip göndereceğim :eek: :eek: :eek:
hepsi sizleri bekliyor..
biraz daha sabır.:eek:

Gezinin ayrıntılı yol notlarını çözmek biraz vaktimi alıyor. malum iş-güç vs. de araya girince.. yayınlar biraz gecikiyor.

Beklettiğim için kusuruma bakmayın. Ama ben ce beklediğinize değecek.

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
ayrıcalıklı olmak sadece beraber gezmek deıl,bunları gorebılmekte olsa gerek,buda belkıde zugurt avuntusu :)
tesekkurler mesut abı .

@Mesut Girgiç

mesut abi bisiklete binmeyen fotografcılarıda bindirelim bu bahaneyle ama siz gercekten güzel tur yapıyorsunuz tabiki süper fotolar çekiyorsunuz hep devam etmesini istiyorum

@Mesut Girgiç

Selam Ironman..
Bu rota işi Alî'ye kalmıştı biliyorsun.. O da Antalyadan geçen Salı geldi sonra da fotoğraf çekimleri oldu/oluyor.. Bir kaç kez hatırlattım. İnşallah yakında yapar:)

Fotolar harika. Gördüğümüz manzaralardan daha güzel görünüyor valla..Tebrikler..

Değerli arkadaşım pedalının kuvvetini biliyorum,Allah sağlığını daim etsin senin ve bütün pedal basanların. Fakat fotoğraflar şahane yer de buna müsait estaneneyide yakalayabiliyorsun tebrikler.

Geri