tebrikler harika fotolar ve anlatım bende birgün böyle bir tur yapmak isterdim inşallah bisiklşetalınca planlarımın arasında ilk tur bu olacak tekrar teşekürler
Yok yaa iş hayatı cidden bana göre değil. İşe başlamadan bir gün önce arkadaşlarımız Ankara'dan Eğirdir'e yolcu ederken gözlerim dolmadı değil. Ben yoktum ve olmayacaktım. Her ne kadar birlikte pedallamak istesem de başaramayacaktım.
Sevgili Kevser, Serkan ve diğer arkadaşlar...
Harika bir gezi olduğuna inanıyorum. Daha ilk günden fotoğraflar bunu belli ediyor. Hepinizin ayağına sağlık.
Kevsercim güzel anlatımın ile o anı bize yaşattığın için sana ayrıca teşekkür etmek isterim...
Teşekkürler efeeem. Kim bilir! Belki de bir gün o da nasip olur! Görüşmek dileğiyle hşç...
@Serkan Taşdelen
Valla Serkancım turda baya bir andık adaşınla seni. Ah Serkan da olacaktı ki şimdi ne türkü söylerdiniz ben de mır mır diye eşlik ederdim diye. Sen yoksun diye Serkan'a hep fasıl söylettim ben de nakaratlarda girerek sabote ettim... Sen çok iyi bir yoldaşsın, turdaşsın, dostsun. İnşallah ilerleyen zamanlarda yollarımız seninle yine kesişir ve birlikte nice turlara imza atarız.
Türiye senin gibi bir gezgini kaybetmemeli. Elbette ki iş hayatı hepimiz için önemli para kazanmak zorundayız. Ancak insanlar sevdikleri işleri yapabildikleri sürece mutlu olabilirler ve yaşamlarını daha kaliteli sürdürebilirler. Kankacım Allah gönlüne göre versin diyorum. Hepimiz için hayırlısı...
Havalar acti seni tutmak zor artik. Umarim zamani gelir ve uygun bir is bulabilirsin. Ben bu konuda cok sansliyim, her sene 6 ay vaktim var turlamaya ama boyle bir isi bulmak yillar aldi.
Birbirinden guzel turlari bizlerle paylastigin icin tumunuze tesekkurler.
fotopraf çekiminde sanatçısı gibisiniz,anlatımda adeta bir hikaye,şiir yazarı gibi.bisiklette ise bir profesyonelsiniz.gezi uzmanısınız yatebrik ediyorum vallahi.resmen bizlere oraları gezdirip getirdiniz.tek kelimeyle süpersiniz!
Çok teşekkürler güzel temennilerin için. İnşallah sabredip muradımıza ereceğiz. Ahmet Abi kim bilir belki bir gün New York Pedallarımın Altında Turu da yaparız. Belli mi olur...
@Muhammed Emin AVCI
Fotoğrafların çoğu bana ait. Benim bulunduğum fotoğraflar ve birkaç manzara fotosu da Emre arkadaşımıza ait...
@kubilay toka
Estağfurullah elbetteki fotoğraf sanatçılaır kadar olmam. Ancak yaptığım işi layıkıyla yansıtmak için çabalıyorum ve gelişme kaydettikçe kendimi gerçekliyorum. Bu yüzden bu kadar güzel eleştirilerin yanında olumsuz eleştiriler de yapın ki hatalarımı görüp daha iyisi için çabalamaya devam edeyim. Çünkü bir insanın gelişimini etkileyen en kötüsü şey "bu iş olmuştur" gözüyle bakmasıdır.
@Mesut Girgiç
Çok teşekkür ederim Mesut Abicim. Allah sağlık sıhhat verdiği sürece siz güzel insanların izinden gitmeye devam edeceğim...
o makro çekimler hoşuma gitti ve yakaladığınız kareler çok güzeldi,onun için böyle bir üslup kulandım.ben gezide hiçbir olumsuz ayrıntı ve herhangi bir pürüz göremedim.kalite değeri çok yüksek bir gezi olmuşnicelerine inşallah
Sözlerin bittiği yer bu.Teşekkür edebilecek bir kelime aklıma gelmiyor.Doğa ve bisiklet sevgisi.Nasıl bulabiliyorsunuz bu kadar güzel yerleri.Cennetten köşeler
ya üstadlar işten güçten bi de hanımdan nasıl izin alıp fırsat bulup yapıyonuz bu olayları. helal olsun imrene imrene resimlere bakıyorum valla. kimi turlar kimi bakar
2009'da yaptığınız bu güzel turu maalesef yeni farkettim... Harikadır oralar... Zaten güzel olan fotoğraflarınız, anlatımınızla daha bir güzelleşmiş. :in: Yolunuz açık olsun.