Scudo Sports

Torney'den xtr'ye

Kamil Kamil

Daimi Üye
Tepki
102
Bisiklet
Kron
Bisiklet forumda (çok az denilecek kadar diye tahmin ediyorum)) azından çoğumuzun bisikleti var. Kimi alt seviyede kimisi orta seviyede kimisi de üst seviyede. Şimdi merak ettiğim şey şu;

Alt seviyede bisikleti olanlar orta seviye bir bisikletlerinin olmasını isterler.

Orta seviyede bir bisikleti olanlar üst seviyede bir bisikletlerinin olmasını isterler.

Acaba merak ediyorum bisikleti a'dan z'ye karbon olup tüm serisi sram xx veya shımano xtr olan lar bisikletleri için başka ne isterler???

Sakın demeyin ki bir tane daha bisiklet isterler!

?

Scudo
Daha iyi parça almakta 2 amaç var.
1.si daha üst seriye geçmek. 2.si ise daha çok parça denemek.

Kısacası, en üst seviye donanımlarla rüya bisiklet topladı diyelim. Daha sonra yeni parçalar denemeye başlayacak o kişi, jantları değiştirecek, lastikleri değiştirecek. Sürekli bir parça sirkülasyonu olacak :)

mesele 20.000 tl lik bir bisiklet her şey son seviye ?

bir tane 8000 euroluk LOOK bisiklet kenara koyulduktan sonra,

italya seyahatine çıkıp klasik eski kadrolar ve aksesuarlar alınır, türkiyeye dönünce onlar toplanır çok güzel fixed gear lar yapılır.. ve bunun sonu da yoktur. her zaman daha pahalısını yapabilirsiniz :D

Ben olsam o bisikletle kazanılacak zaferler, gidilecek yollar ve hikayeler isterdim sanırım... Ama belli olmaz tabi ;)...

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Senin gibi düşünenler genelde istisna oluyor... "İstisnalar kaideyi bozmaz" :)

nereye girdiğimizi ne okuyacağımızı bilmemiz açısından "???" bu şekilde konu başlığı olmaması gerek.en azından içeriği anlatıcak bi mesaj seçebilirdin.

her parcanın ayrı markası var her markanında en üst seviye parçası var.ve teknoloji devam ettikçede en üst seviyeyi yakalama imkanında yok :)
istersen scott'ın sahibi ol olay ego tatminiyse onun dahi parası yetmez.

kısacası parası olan,merağı olan bütçesine göre bişeyler yapmaya çalışıyor.dileyen değiştiriyor dileyen olduğu gibi bırakıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
Geçmişi herkesın belli. Çoğumuzda çelik kadrolu "dandirik" bisikletler vardı. Benım öyleydi. Bianchi ama üzeri desen dandık maşası desen felç. :D Ağır mı ağır. Onun için aşırıya gere yok. :) ;)

• Beğen
Tepkiler: Kamil Kamil
Yol bisikleti toplamaya başlar.Onun da nirvanasını gördükten sonra BMX vs vs.

şuanki çelik kadrolu bisikletimi alüminyum kadrolu bir bisikletle değiştirmeyi düşünüyorum en ufak bir değişim beni çok heyecanlandırıyor çok mutlu oluyorum , bisikletinin her parçası üst seviye olan bir arkadaşın nasil bir düşünce içinde olduğunu merak ediyorum :)

• Beğen
@Emre Gürses

Alüminyumdan sonra da karbon istersin.Bitmez bu sevda.

• Beğen
@Harun Salcı

karbondan sonra ne olacak tutki imkanım el verdi en üst seviye bisikleti aldım daha nereye kadar gidecek :):)

Konu başlığı için katılıyorum ama şuda gerçek başka bir şey aklıma gelmedi.
Benim ilk kullandığım bisiklette tourney vardı iknci kullandığım bisiklette acera vardı üçüncü kullandığım bisiklette yani şimdi ki bisikletim deore sistem ve satmayı düşünüyorum ve xt sistemli bir bisiklet almayı düşünüyorum, şundanda eminim ki xt sistemli bir bisiklet aldığım zaman daha sonra onuda satmak isteyecem ve xtr sistemli bir bisiklet almak isteyecem. şimdi gel gelelim şuna; ben tourney kullandığım zaman en üst seviye xtr idi şimdide o sayılır:)

herşeyim en üst seviyeye çıkarıcak kadar param oldumu bisikle koleksiyonu yapmaya başlarım :)

• Beğen
Geri