Scudo Sports

Topluluk liderleri buraya

cedfaruk

Daimi Üye
Tepki
98
Mrb arkadaşlar, ben Karadeniz Teknik Üniversitesi Bisiklet Kulübünün başkanıyım. Üniversite bisiklet toplulukları arasında bir bağ oluşturmak adına topluluk liderlerinin e-mail adreslerini ve hangi topluluğun yöneticisi olduklarını belirtmelerini rica ediyorum. Böylece birbirimize yardımcı olabilir ve hatta birlikte etkinlikler gerçekleştirebiliriz. Şimdiden herkese teşekkür eder bol faliyetli yıllar dilerim :) bağlantı adresi; silbir_omer@hotmail.com

Scudo
ismim ali niyazi duman ege üniversitesi bisiklet topluluğu samanıyım mail adresin niyosdrain@yahoo.com

bu arada sadece ben değil birçok topluluk lideri arkadaşım sitede aktifler acele etmeyin mutlaka görülecektir bu konu

• Beğen
Tepkiler: cedfaruk
Arkadaşlar bekliyoruz. Görüpde teğet geçmeyelim lütfen.

gaziantep üniversitesi bisiklet takımı(topluluğu)gazübit olarak liderlik sıfatı ile değil sorumlu öğrenci cankurtaran ve antrenör sıfatı ile yazmak istiyorum . çünkü liderlik sıfatını daha kazanamamanın üzüntüsü ve bi gün kazamabilmenin umudu içinde gülümsüyoruz hayata bilgi için yunus_terkin@hotmail.com

"Topluluk liderliği" pek hoş bir söz değil sanırım.

@yaminkutlu

bence de. Hani, anlatılmak istenen bisiklet toplulukları arasında öngörülen bir etkinlik veya bağ oluşturmaksa, bunu illa ki bisiklet topluluklarının liderleriyle görüşmek gereksiz.
yanılıyorda olabilirim.

• Beğen
Tepkiler: 42FY ve yaminkutlu
@yaminkutlu

Şöyle diyelim üniversite bisiklet kulüpleri Başkan ve yardımcıları.Topluluk lafını ben benimseyemedim maalesef.Kocaeli üniversitesi bisiklet kulübü (Kübik) kurucularındanım ve bizim kulübünde bu konuda aktif olmasını sağlarım.Şimdiden kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: yaminkutlu
Arkadaşlar topluluk liderleri dememin sebebi, ortak bir konuda topluluğun yada kulübün en yetkili kişileriyle görüşmenin işi daha hızlı çözüme ulaştırmasıdır. Saygılarımla bol pedallı günler dilerim..

KTÜBİS (Karadeniz Teknik Üniversitesi Bisiklet Kulübü)

Geri