sistem gayet iyi işliyor ben binmedim ama binenleri gördüm ve çoğu zaman bisikletler yerinde olmuyor demek oluyorki baya kullanılıyor ama bunun üniversite kampüsünede kurulması gerek gerçi geçen yıl bahar zamanı turkcell şifre karşılığı bisiklet kiralıyordu kampüs içinde umarım bu yılda aynısı yaparlar Ayrıca ünideki güvenliğinde bisikletleri var üstünde güvenlik yazıyor, donanımını merak ettim bir ara bakayım 18 yaş kuralının sebebini bilmiyorum gerekli yönetmeliği okumadım ama benim fikrimce kayserideki yollar çok geniş otaban gibi ve otobüsler biraz hızlılar çogu otobüsçü minübüslerin kaldırılmasıyla otobüse geçtiği için böyle agresif sürüyor olabilir.Bu yüzden koruma amaçlı yaş sınırı getirilmiş olabilir.Birde belki çalıntı konusunda 18 yaşından küçüklerin üzerine suç bıraklımasın diyede olabilir bu 18 yaş sınırı.Her ne olursa olsun çok iyi bir hizmet bunun olmadığı çok şehir var
bisikletlerin yurt dışından alındığına dair bir belge veya ihale konusunda bir belgeniz var mı? Lütfen forumda siyaset yapacaksanız gerekli bölümde yapın !!!
aşagıya mesajı kopyalıyorum iyice oku.. ingiltereden 300 adet bisiklet alındığı yazıyor. ben söylemiyorum. ayrıca ne siyaseti. neden bahsediyorsun. gerekirse siyasette yaparız da yaşın tutmaz be dostum senin..
sağlıcakla kal..
bu yazıyı çok önceden okumuştum ama beni bisikletin nerden alındığı pek ilgilendirrmiyor.ihaleye göz atmak gerek siyaset yapabilrsiniz ama konuyu saptırmış olursunuz, her şeyin yeri ayrıdır
çünkü biz kendi bisikletimizi üretmiyoruz zaten bisikleti bir ülke üretmez her parçayı bir ülke üretir.Siz direk kendi ülkenizin firmasına verirseniz bu ticaret kurallarına uymaz kanımca.İhale hakkında bir bilgim olmadığı için pek yorum yapamayacağım.Konunun daha fazla dağılmaması için burda konuyu kendi açımdan kapatıyorum.Bu konuyu farklı bir bölümde açarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.