Scudo Sports

Toplamaya Başladığım bisikletim :)

Bence'de İdeal Bir Bİsiklet... Dağ'lık yerlerde bisikleti zorlayacak şekilde gezmessen işini görür ..

Scudo
Slx gibi ekipmanların birim fiyatlarından haberin varsa bu bisiklete slx takmanın ne kadar mantıksız olduğunu biliyor olman lazım.Disk fren,ön arka vites falan değiştirmen bu bisiklete olucak yatırım değil ben sana söyliyim.Bunu sat alivio lu bi bisiklet al ,slx gereksiz olucaktır tourney gibi bir parçadan sonra.Veya satma yeğenine kuzenine ver kendine yeni bisiklet al.Bu benim düşüncem tabiki ama çoğu bilinçli bisiklet kullanıcı aynı görüşte olucaktır benimle buna eminim.

Standart bir bisiklet görünümünde...Sele birazdaha küçük kullanırsan daha spor olur.Bu bisiklete fazla birşey yapmana gerek yok derim.Eğer amortisörlü maşa alırsan güzel olur,FAKAT diğer malzemeleri değiştirirsen başta vites sistemi değişmesi gerekir bu böyle uzar gider...Güvenli sürüşler dilerim

:D mahmut senin bisikletin resmini koyda bakalım :D:DDD sadece ön maşa farklı boya kadro da boya yok . sadece maşa deişicek.

@hakkı bezirci

CEP TELEFONUNU GETİRDE ÇEKİP KOYALIM XD geçen 1 buçuk metre merdivenden atladım jantların telleri gevşemiş xd

Geri