Scudo Sports

Toplamaya Başladığım bisikletim :)

DreamerMRLG

Daimi Üye
Tepki
43
ARKADASLAR YENI TOPLAMAYA KARAR VERDİM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM. FOTOLAR BİRAZ UZUN İYİ SEYİRLER.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

.

:) BİSİKLET İŞ GÖRÜRMÜ SİZCE BU ARADA BİSİKLETE UYGUN PARÇA ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM.

Scudo
Bisikleti engebeli bir yolda kullanıcaksan maşa alabilirsin bir adet.Onun dışında değişicek bir parça göremiyorum şayet çalışmayan bir aksamı yoksa.Temizleyip bakımını yaptırıp o haliyle kullan bisikleti.Fazlası boşa masraf olur senin için.

çok temiz gözüküyor arkadaşın dediği gibi maşayı değiştirin bence sadece.daha sonra eskidiğini düşündüğün parçaları daha iyileriyle değiştirirsin

evet bende sizin gibi düşünüyorum bu arada ön maşa almayı dusunuyorum on maşa bisikletin kendi maşası deil zaten renktede gozuktugu gibi + olarak vites geçiş lerinde cok sorun oluyo gibi biraz iyi üst seyive almayı dusunuyorum... bide :) vites kollarını deiştirmeyi düsünüyorum inş :)

nasıl kardeş bi acıklarmısın . işe yararmı hangi yandan ozellıgı var. fazla bilmiyorumda yardımcı olsan sevinirim.

Ön maşa, gidon ,fren ve vites kollarını, sele ve sele borusunu , fren sistemini değiştirerek daha rahat ve güvenli kullanım imkanı bulursun. Ayrıca kadro renginde bir değişikliğe gidip güzel bir görünümde yakalamış olursun bence...(Çünkü nikelaj renk bisikleti çok ağır göstermiş)(Ayrıca bu söylediklerimin tercihi sana kalmış çünkü biraz pahalıya gelebilir)

sele oturma grubu gibi daha ince sele almalısın bu sele ile pedallamak bir hayli zor olur

Bence hiçbir şeyini değiştirme bu sana fazkasıyla yetecektir.Boşuna maraf yapmamış olursun.

TeŞekkÜrler arkadaslar goruslerİnİz İÇİn --- bende Ön-arka vİtesler- vİtes kollari -dİsk fren - Ön dÜz maŞa almayi dusunuyorum acaba kullanisli parcalar bİlİyormusunuz? Ben slx vİtes almayi dusunuyorum Önerİnİz varmi vİtes hakkinda.

@hakkı bezirci

bu kadar parçayı değiştireceğine sat bunu üzerine biraz ekle daha iyisini al...

:) uğraşmaktayım :D bunu okula gidip gelmede kullanıcam :D yeni toplucam okula iyi bisikletle gidilmez :))

Hiiiiiiiç para harcama bisiklet bakımını öğren, bakımını yap bin. Maşa alsan o maşayı daha sonra belki alacağın bisiklete takamayacaksın. Ayrıca şu ankinden fazla bir performans da olmayacak. Ayrıca düz maşa daha hafif yani maşa almayı boşver

Disk fren için tekerlerini tekrardan ördüreceksin göbeklerin değişecek vsvs bayağı büyük masraf. Hele ki slx falan diyorsun bisikletin değeri kadar verirsin. O frenlere bu jantların dayanmaz. Jant da alman gerekir.. Bakımını heryer yapamaz birşey olur bisikletsiz kalırsın.. Hem de zaten ağır olan bisikletine biraz daha yük eklersin..

bana soracak olursan başına iş açacak parça şu anda pedalların; plastikler ve plastikler fazla yüklenince kırılıp tehlike yaratıyorlar. Onun dışında ben o vites kollarına uyuz olurum. Sen üstünde hareket ettikçe vites değişir oynar vsvs. Onları değiştirebilirsin basit başparmak kolları ile değiştirebilirsin. 10 tl falandır ama buna oranla daha kullanışlılar. Alüminyum yada çelikler bile olur pedal 10 15 tl. sende alet olmadığından işçilik de alacaksa 5 10 tl de bisikletçiye verirsin. Sele sana rahatsa değiştirme. Baktın ki bisikletten inmiyorsun bütün yolunu onunla yapıyorsun km saatinde totalde 2500 3000 yazıyor o zaman daha üst seviye bir bisiklet almaya çalışırsın.

kadrosu gerçekten çok hoşmuş :) iyi günlerde kullanın

teşekkürler. :) kadronun ne oldugunu blmıom :) adam kendım topladım dedi aldıgım adam
:)

Geri