Scudo Sports

Toplama Bisiklet Ucuz mu - Pahalı mı Olur

xXmekrogXx

Aktif Üye
Tepki
35
Arkadaşlar kendi bisikletimi kuzenime verdim ve kendime bisiklet toplayayım dedim ama sedonamı 700 liraya ne zorluklarla almıştım yani bütçem 700 lira.Bu paraya kadro (trek,scott,sedona,merida vs.) alıp amortisör,vites,tekerlekler,frenler,sele,gidon kısacası bisiklet deyince aklınıza ne geliyosa :D bu fiyata toplanırmı ÖZELLİKLER İSE;
#HİDROLİK FREN
#SHIMANO DEORE FULL TAKIM
#JANT UYUMU SONRADAN YAPARIZDA LASTİKLER MİCHELİN ŞART :D
şimdi böyle bi bisikleti hazır alsam marka olduğu için rahat 250-300 lira da fazladan uçcaklar :D
Evet arkadaşlar toplanırmı toplanırsa kadro ney olabilir :D

Scudo
Parçaları sıfır alırsanız daha masraflı olur diye düşünüyorum..Ama forumdan uygun 2.el temiz veya kullanılmamış parçalar bulup ucuza kapatabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: xXmekrogXx
sıfır almak istiyordum ama dedğiniz gibi daha masraflı olacak galba

Üstelik bütçeniz 700 TL ise hidrolik disk fren ve full deore ekipmanlı bir bisikleti bulabileceğinizide sanmıyorum.

dediğiniz parçaları sıfır almaya kalkarsanız çok pahalıya patlar hazır marka bisiklete göre fakat ikinci el parçalardan toplarsanız daha ucuza mal olur

• Beğen
Komple Deore parçalar ve hidrolik fren 700 lirayı bulur.Siz ya bütçenizi bu parçalara göre arttırın yada elde olan parayla daha makul birşeyler bakın.

• Beğen
Maximum bütçeniz 700 liraysa 2-3 parçayı 2. el alın bence. Bu bile fiyatta ciddi düşüşler sağlayacaktır. ;)

• Beğen
@Burak Yılmaz

haklısın galba kardeş konu açmak bile hataydı :D :(

@müjdat dede

hakkısın kardeş olmassa hazırlara yöneleyim :rolleyes:

@Önder Tarım

hidrolik frenden,hidrolik frene fark var heralde bazı sitelerde 150 bazı sitelerde bisiklet fiyatına bile var :)

@Koray Karaman

koray kardeş olmassa kuzene salcona:D bakcam yada benimkini verip 2010 alırım :D

bisiklet almak için hiç acele etmeyin bütçenizi biraz daha büyütün en aşağıya 1200 tl falan ikinci el bisiklet yada ikinci el bisiklet parçaları alın ve toplayın 1200tl ile yaklaşık en aşağıya 1600 yada 1700 tl lik bir bisiklet toplamış olursunuz :)

peki müjdat kardeş,meridanın kadrosu var (yeşil alevli) onların ne kadar fiyatı var bilgin varmı :D

@xXmekrogXx

peki senin scott scale 10 kadronun fiyatından haberin varmı :D:eek:

@xXmekrogXx

bak merida olmazda sedona 781 kadrosu olur. merida alevli dediğin kador karbonmu acaba karbon ise senin 700 tl yi unut sen 1000 tl nin üzerine çıkman gerekecek. paranı cebine koyacaksın ikinci el bölümünden uygun bulduğun ve hoşuna giden parçaları alacaksın. sıfır senin istediğin parçaları 700 tl ye alamazsın sıfır en ucuz hid. frenler 350 tlden aşağıya yok. Senin istediğin kadroların en ucuzu 550 tl dir sanırım

• Beğen
teşekkürler müjdat kardeş ilgilendiğin için olmassa bisiklet defterini kapatıcam :D 700 liraya dandik bisikletler var(salcano,bianchi arası:D), e benimde bir bisiklet için 1000-1500 lirada veremem malum öğrenci :D İYİ FORUMLAR

@xXmekrogXx

ileriye dönük bir bisiklet alırsın :)

@xXmekrogXx

Bisiklet işini iyi forumlar diyip kestirip atamazsın :D Forumda çok ucuza çok temiz parçalar satılıyo,elindeki parayla iyi bir bisiklet toplayabilirsin ama öncelikle acele etmemen lazım.Hidrolik fren konusuna gelince yarışlara katılmak içinmi topluyosun bisikleti yoksa kendi çapında kullanmak içinöi?Eğer yarışlara katılmayacaksan o kadar parayla bu kadar lükse hiç gerek yok kendine yeterli olan bi mekanik disk alırsın olur biter :in: .Benim anlatmak istediğim;forumdan 2.el bölümünü takip et hoşuna giden,fiyatı uygun olan ve seni yollarda tatmin edecek parçalar düştükçe yavaş yavaş satın alıp bisikletini toplaman,bide büyükten küçüğe başlarsan toplamaya daha çok hırs yaparsın ve kararlılığın artar hep o bisiklete binceğin günü düşünür ve gerekli azmi gösterirsin:rolleyes: Benden sana öneriler bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir.Söylediklerim tamamen kendi yaşadığım tecrübelere bağlı ve %100 işe yarıyor ;)

İyi Forumlar

Geri