Scudo Sports

toplama bisiklet mi hazır mı?

Tepki
2
merhaba herkese
bisiklşet almak için bütçem 1200 lira.ve su ankı kararım sedona 751.
bu parayla bisiklet mi toplayayım yoksa hazır mı alayım?

Scudo
bisiklet toplamak her zaman daha pahalı oluyor fakat bazı parçaları 2. el alırsan belki daha ucuza gelebilir kolay gelsin :)

Kesinlikle toplama derim. Aldığın her parçayı istediğin gibi alacaksın değiştirme olmayacak, boş yere masraf olmayacak. İkinci el, forumda az kullanılmış bisikletten çıkma, yada sitelerden indirimli ürünleri alarak çok güzel bir fiyata istediğiniz bisikleti toplayabilirsiniz.

Az kullanılmış ikinci el komple bisiklet her zaman en ucuz şeklidir.Tek sıkıntı ikinci el olduğundan bazı şeylere dikkat etmen gerekir.Toplamaya çalışırsan emin ol çok daha pahalıya çıkarırsın.En temizi ise kampanya kovalayıp sıfırı ucuza almak sonradan eskidikçe seviye yükseltmektir derim.

Kaliteli 2.el parçalar bularak toplama yap derim

eğer parçalar ve markalar hakkında bilginiz yoksa, ne istediğinizi de tam olarak bilmiyorsanız toplama işine girmeyin bence...

hazır toplanmışından alırsanız hem zamandan kazanırsınız hem de başınız ağrımaz...

Foruma 2. el çok kaliteli bisikletler düşüyor. full xt compenentli bisiklet alırsın o fiyata..

sedona 751 almak istiyorum ama bir yandan da biraz daha para biriktirip 761 almak var ne yapmalıyım?

toplamak çok pahalıya gelir sen al bisikleti eskidikçe yükseltirsin parçaları en güzeli bu

Bence toplayabilirsen yani elinden geliyorsa yap derim. Ama parçaları ayrı ayrı alıp bir ustaya işçilik vereceksen daha çok pahalıya gelir. Eğer 2. el temiz bir bisiklet bulursan kaçırma. Cem beyin dediği gibi forumda 2. el çok güzel bisikletler yer alıyor bazen. Sabırlı davranıp forumun 2.el bölümünü takip edersen benim gibi çile çekmezsin :) Okullar açılıyor. Piyasa canlanır yakında forumda.

Bence 2.el toplanmış bisiklet alman daha iyi. 2.el bölümünde çok güzel toplama bisikletler var.

@oguz kağan şen

Bütçe arttıkça mükemmel bisikletler yaratılabiliniyo ya bu bütçeyle ben olsam toplarım daha pahalı fakat hayalindeki bisikleti toplarsın..

Bu işi çok iyi bilmiyorsan sakın toplama alma. Çoook başın ağrır.

Geri