Scudo Sports

Toplama Bisiklet Kullanıcıları Kulübü ve Tutunamayanlar

Scudo
Avid Elixir3. Gayet memnunum. Öncesinde çok hidrolik kullanmışlığım yoktu. Direk olarak elixir7 ve shimano seri dışı modelleri kullanmıştım. Maddi olarak Elixir3 uygun geldiği için aldım. @Emre Yönlüer

Kadrosu çok güzelmiş bisikletinizin. Naçizane fikrimce daha klasik hatlara sahip bir şehir bisikleti haline çevirseniz daha güzel olabilir diye düşünüyorum @Sezai tunacay

@katran teşekkür ederim 30 nisanda günü birlik yalova turu yapıcaz şu anki halini test etmiş olacağım inşallah :)

@AliG. Allah kaza bela vermesin hocam. Tedbirli çıkın yolda kalmayın.

@katran teşekkür ederim çok şükür hemen hemen her malzemenin yedeğini alarak çıkıyoruz olası aksiliklere karşı biraz pinpirikliyiz anlayacağın :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
nerden alcaz ki bunu üstad çok başarılı görüntüsü :harika::harika: sağlamlıkda aynıdır umarım :)

@altughansinan

@altughansinan üstad ön maşası hariç orjinal haline bağlı kalmaya çalıştım. 16 -17 yıl önceki halinden çokda farklı değil şuanda da.
şimdilik işimizi görüyor (haftada bir iki gün 15 - 20 km gidip dönüyoz)

• Beğen
Tepkiler: altughansinan
@mariokaldato
Cumhur fren vites kabolarina sardigin bandi cikar, kablolar serbest kalsin.

• Beğen
@Murat Cömez
Ahahaha abi yaaaaaa ön fren kablosu cok uzun geldi acaip berbat gorunuyo ( ters takmisin diyenlerde oldu bu yuzden ) :)

@mariokaldato
Uzunsa kisaltman gerekiyor, nekadar kisa olursa okadar performansi artar.

• Beğen
@Murat Cömez
Evet abi haklisin ama bursada kestirecek birini arastirnaya firsatim olmadi dogrusu...
Var mi bursada bu hd fren kablosunu kisaltabilen bi arkadas peki?

image.jpeg Pek kendim topladım sayılmaz açıkcası. Bisikletçi birleştirdi neticede. Ama parçaları alırken vs bir takım bilgi sahibi oldum. En azından istediğim parçalar ile toparlandı ve istenmeyen parçaları satmak ile uğraşmak zorunda kalmadım. Kendim birleştirecek beceriye sahip olsaydim daha keyifli olabilirdi diye düşünüyorum.

@TontonCocuk
Makina resmen "Vurur gidona ifadesi / Uçuşa geçtik bi tanesi " diye haykiriyor :D masallah diyelim Allah kazadan beladan korusun kardesm. Gule gule kullan

@katran
Ne abi bu boyle anladimsa market bisikletine glreyim taksitle :D

Geri