Scudo Sports

Toplama Bisiklet Kullanıcıları Kulübü ve Tutunamayanlar

Harun ÇEVİK

Forum Bağımlısı
Tepki
955
İsim
harun çevik
Bisiklet
Diğer
Merhabalar arkadaşlar. Sizin de malumunuzdur forumda bir çok kullanıcı kulübü var ve sayıları giderek artmakta.
Kamyon kullanıcıları Kulübü
Tırrek Kullanıcıları Kulübü
Salcano'nun ng 750 Modeli Kullanıcıları Kulübü.... gibi

Ben de bu gruplara girmek, malımı göklere çıkarmak, seri üretim olan bisikletime nadir bir antika eser gibi davranmak, parayı bastırıp veya cırttan çektirip aldığım dünya malını sanki kendim icat etmişim gibi öve öve bitirememek istiyorum fakat malesef bisikletim TOPLAMA.

Ben de madem bir gruba giremiyorum, tek kişilik bile olsa kendime bir grup kurayım dedim.

TOPLAMA BİSİKLET KULLANICILARI GURUBU'nu kurarak kendimi farklı hissetmeyi planlıyorum. Başarılı olursam eğer "Sram Göbekli Jant Kullananlar Grubu" daha sonra da "Aynakolunun Dişlileri Yıpranmışlar Kulübü" kurmayı düşünüyorum.

Tüm toplama bisiklet kullanıcılarını kulübüme beklerim.
Damsız girilir.
Kendini farklı hissetmek isteyen fakat kendini bile kandıramayan herkesi beklerim.

Scudo
Kulübünüz hayirli olsun, iyi bir fikir olmus bence ama bisikletinizin markasi trek olarak görünüyor, toplamada olsa Trek Kullanıcıları Kulübüne resimlerini atabilirsiniz. :)

@Murat Cömez düzelttim abi. Eski bisikletim o. Trek in üstüne 2. Bisiklet bu :)
Diğer olarak seçtim. Malesef toplama diye bir seçenek yoktu. Yönetimin dikkatine :)

@Murat Cömez şu anda başka bir ildeyim ama dönünce mutlaka ekleyecem. Bu arada senin de bir sürü topladığın bisikletin vardı diye hatırlıyorum. Çekinme abi hadi gel aramıza :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Benim bisikletler toplama, parçaları aldık topladık.
Fikir güzel, destekliyoruz!
İzniniz olursa bizde katılım sağlayalım.
Herkes bişeyler topluyor eninde sonunda.
Bisikletin bir araç olduğunu unutmadan tadını çıkaralım hep beraber.

Bence bu kulübü tüm arkadaslar desteklesin, bisiklet toplamak isteyen arkadaslara cok iyi bir konu olabilir. Ucuz pahali, alt, orta vee üst seviye vs... cok güzel toplama bisikletler ortaya cikar ve toplama bisikletler icin bir bilgi alani olabilir.:harika:

@Erdem C.

Mesela siz, simdiden toplayacaginiz bisikletiniz hayirli olasun. Buraya simdiden kadronun fotosunu atarsaniz ve ilerleyen amanlarda toplama asamalrinida eklerseniz cok güzel olur.:harika:

Yorrumlariniza aldiginiz kadronun ve parcalarin markalarini modellerini ve fiyatinida eklerseniz süper olacak.:harika:

Ben bu konuyu forum adina konu kirliligi hic yoktan bir konuda temizlensin diye destekliyorum.

Tesekkürler @katran konu bence harika.

@Murat Cömez abi çok güzel olur. Bu konuyu açmamın sebebi, forumda artık bütünleşmeden çok bir ayrışma akımının oluşması. Herkes farklı olmak istiyor. Çok bilgi sahibi değilim ama bisiklet toplama konusunda yardımcı olmaya çalışırım. Sen de engin bilgilerinle bir el atarsın. Zaten bildiğim kadarıyla yardımcı da oluyorsun.
@Erdem C. İnşallah kazasız belasız tamamlarsın. Bekliyoruz resimlerini.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@katran

Harun zaten bilgi sahibi olman gerekmiyor bu tür konularda, toplayanlar ve konuya yorum ve fotograf atanlar bilgilerini paylasacaktir. Sen cok güzel bir konuya el atmissin ve millete yol acmissin. Bundana daha iyisi olamaz.

Insallah bende elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim.

Aranan kan bulundu turunden bir konu olmus :)
Bende celik piskeletime bu aralar bullhorn gidon takmaya çalıştım . siparis yanlış gelince biraz ugrastirdi , dunku deneme turumdan sonra bu haliyle kullanmaya karar verdim. Tek eksik bisiklet rengine uygun gidon sargisi bekliyorum.

@katran tesekkur ederim . markasini bir turlu acikliga kavusturamadim. 1970 model bir releigh oldugunu dusunuyorum.

@furkan.zaman raleigh güzeldir diye duymuştum. Bence hiç araştırma artık raleight olarak kalsın. Raleight severler derneğine bile katılabilirsin :)

Geri