Scudo Sports

Toplama 2011 model sedona781

Alkan Koç

Forum Bağımlısı
Tepki
455
Bisiklet
Trek
Öncelikle herkese slm evet yine ben :D bu sefer hiç bir parca kalmadı artık deiştireceğiim artık ne zaman dağılırsa o zaman Yenisini alıcam bir cok arkadaşım biliyor bu bisikletimin nereden nereye geldiğini ve en sonunda hayalimdeki değil hayallerime bile giremeyecek bir bisiklet sahibi oldum belki bu bisikleti direk alsan daha ucuza alırdın diycek bazı arkadaşlarım ama her parcayı tek tek özene bezene secmek bi ayrı keyif oldu ve artık tamamen yeni bir bisikletim var bugun malesef fazla kullanamadım ama yarın acısını cıkartıcam emin olabilirsiniz bütün iyi kötü yarumlarınız için şimdiden teşekkürler

SEDONA 781 RACE KADRO 18"
ROCK SHOX RECON RACE SOLO AİR(GİDON KİT.)
SHİMANO MT15 JANT SETİ
SHIMANO SM-RT 53 ROTOR 160MM
SHIMANO BR-M445 HİDROLİK FREN
HUTCHINSON PYTHON DIŞ LASTİK 26 X 2.0
CST İÇ LASTİK
VİTRA SELE BORUSU
VİTRA GİDON
SCOUT SELE
VİTRA GİDON BOĞAZI
ALİMİMYUM SELE KELEPCESİ
SHIMANO PD-M520 KİLİTLİ MTB PEDAL
VELO ELCEK VLG 849AD3-GEL
SHIMANO DEORE FC-M590 AYNAKOL
DEORE ARKA AKTARICI RD-M592 SHADOW
SHIMANO DEORE CS-HG61 RUBLE 9S
SHIMANO DEORE SL-M590 RAPIDFIRE VİTES KOLU
SHIMANO DEORE HG-53 ZİNCİR
SHIMANO DEORE FD-M591 ÖN AKTARICI

TOPLAM PEDAL HARİÇ:11.855KG+390GR PEDAL

S-SUN ÖN FAR
GİRO ÇİFT YÖNLÜ BASINC GÖSTERGELİ POMPA
ANAHTAR TAKIMI
LEVYE
ZEFAL SELE ALTI CANTA
SİGMA 509 KM SAATİ
PATLAK TAMİR SETİ
CARBON SULUK KAFESİ
POLİSPORT THERMAL SULUK
BLACKBURN MARS CLICK ARKA STOP

TOPLAM AKSESUAR AĞIRLIK:850GR

Scudo
@Serbay Akar

bi aksilik olmazsa büyük ihtimal gelicem cay içmeye:D

sııfr alınan bisiklette göre toplama daha iyidir çünkü birşeyler ellerinle gelişiyor sen oluşturuyorsun aynı çocuk yetiştirir gibi ::D

güle güle kullanın rengide çok hoş :D

• Beğen
Tepkiler: Alkan Koç
Sonunda hayaline kavuştun diyelim :) forumda geotech olarak başladın parça parça ilerledin bu hallere getirdin tebrik ederim.. Kadro seçimi güzel olmuş renk olsun sağlamlık olsun,kazasız belasız kullanmanız dileği ile..

• Beğen
Allah gönlüne göre vermiş işte alkan.Güle güle kazasız belasız kullanman dileği ile.

• Beğen
Naptınız siz ya :D bu kadar modifiyeyede pes yani :D :D helal olsun hayırlı olsun :D

• Beğen
@Mehmet Ser

imzanızda belirtmişsiniz hayalleri olan insan durdurulamaz deilmi:D

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
Kadro harika, 10 numara bisiklet olmuş. Güle güle kullanın. Zamanla parçalar eskidiğinde slx-xt donanım yaparsınız çok bir süper olur. Hepimizin az ya da çok modifiye macerası var. Ben de biraz ilgilendim; https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=78684 . Zamanla kullandıkça, bilgi edindikçe ihtiyaç ve beklentilere göre değişiklik iyi ve heyecanlı oluyor.

Keyifli, mutlu pedallar.

• Beğen
Hayırlı uğurlu olsun..İmkanım olsa bende gri recon yada biraz daha artırarak f100 alam niyetim var..:)

yakışmış güle güle tepe tepe kullanın..:D yoksa zevki çıkmıyor..:)

• Beğen
Bisiklet harika olmuş gerçekten.
Bu kadrolara bayılıyorum.Maşanızda çok güzel.

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Selamlar ;)

• Beğen
@Mustafa Acar

bu maşadan cok menmunum hem görüntü hem işlevsellik hemde ağırlık olarak gercekten cok iyi alırken bir arkadaşımda epicon vardı bana aynı maşa bi markası var o kadar paraya değmez dedi ben aldıkdan sonra o epiconu satıp aynısından aldı:D

Geri