Scudo Sports

Topeak Işık kullanan?

rohe

Aktif Üye
Tepki
53
Başlangıç
1996—97
Bisiklet
Dahon
Bisiklet türü
Katlanır
Merhaba, Topeak marka ışık seti almayı düşünüyorum Delta bisikletten. Kullanan arkadaşlar yeterli verim alabiliyor mu? yakından görme fırsatım olmadığı için internetten sipariş vericem kararsız kaldım.

Ürün linki : (link)

Scudo
bu set görünür olmak için oldukça ideal fakat görmek için yeterli değil. bende bu düşünceyle almıştım ama daha sonra tekrar masraf etmek zorunda kaldım bunu çakar olarak kullanıyorum.

Peki sonradan aldığınız nedir acaba ?

Sigmanın bir modelini kullanıyorum işimi görüyor. Bütçenle orantılı gerçekten çok fazla seçenek var aydınlatma konusunda.

• Beğen
Tepkiler: rohe
ürün hakkında pek bir bilgi yok mesafe led lumen bilgisi v.s

ben bunu almıştım

(link) Şuanda bana çok yetersiz geliyor ebay'dan sipariş verdim evde 4tane aydınlatmam oldu :) ama biraz daha araştırın derim

• Beğen
kullandım bu seti.
görünmek için alacaksan daha ucuz çözümler bulabilirsin.

görmek için alacaksan zaten vazgeç.
sadece görünmek için işe yarayabilir.

• Beğen
bende s-sun marka ön arka far var görmek için de fena değil işimi görüyor mutlaka benden başka kullanan vardır.

Ön aydınlatma için fena değil idare eder denilen ürünlerden iki tane alırsak bence gayet yeteri olur, hem pil süreleri de uzun oluyor. .. Çok yüksek lümenli ürünler çok pahalı oluyor. pilleri de çabuk bitiyor.

• Beğen
Merhaba; En iyi çözüm 3 watt mercekli ve zoom özellikli 18650 lithium pil ile çalışan bir fener ve onun standını almanızdır. Maliyet olarak son derece makul (fenerin kendisi, 2 adet 18650 lithium pil, pil şarj cihazı ve standı toplamda 50 TL yi civarına geliyor) Ama araba farından farkı yok neredeyse. Ayrıca oldukça uzun süre ışık veriyor. İki pili de doldurup gece seyre çıktığınızda kesintisiz 2 saat ışık alırsınız. gittigidiyor tarzı sitelerde ürünü bulmak mümkün. Yurtdışı kaynaklı da alabilirsiniz ancak güvenli adresleri tercih etmek lazım. Detaylı bilgi isteyene resim vs gönderebilirim.

Kesinlikle görmek için bu ürün alınır.Ben bunu bizim burdaki bisikletçiye gösterdim,bana da al bundan dedi hemen. Bisiklet harici kullanımda da çok lazım olabilecek bir ürün.Fiyatı da çok uygun.Yakın zamanda 3 tane daha alıcam.

Alışverişin bir zorluğu da yok.Hepsiburada gibi kredi kartı numaranı giriyorsun.Kargo bedava yaklaşık 3 haftada geliyor.

(link)

• Beğen
@can ayan

Can abi S-Sun ön - arka aldım çarşamba akşamı onları kullandım hatta görmek ve görünmek için yetio şuan :)) Hasan abinin ön far harika ya

@cem deviren

bende hocam s-sun aldım işimi görüyor

@Ferhat Fırat

İlgine teşekkür ederim hocam bende o tarz bi ışıklandırma aldım.

Tercih meselesi elbette. İşimi görsün yeter diyen için S-Sun gayet güzel bir ürün. Yok ciddi ciddi aydınlatsın diyorsanız bahsettiğim ürünü öneririm. Ama 3 AAA olanı almayın onun yerine 18650 ile çalışanını alın. Hem stand-by süresi daha uzun hemde 3 pil yerine tek pil. Ayrıca Lithium teknolojisi..

sirkecide çok güzel ısıklar var bisikletçiler çarşısında ucuzdan pahalıya :D

Geri