Scudo Sports

Tony Martin Clincher Lastikle mi Dünya Şampiyonu Oldu!?

Scudo
@Uğur S.
Yok abi onun adi zaten dubleks. Tubeless de neymis. Iste hem bunlar dilimize yabanci kelimelerin istilasi. Dis gucler, kopru ve havaalanlarini cekemeyen almanya ve de feto yuzunden.
Yillarin dubleksi ne zaman tubeless oldu?
Biraz kulturumuze, milli birligimize, milli iradeye, guzel turkcemize sayginiz olsun.
Ayrica jargon degildir o, jambondur. Jargon olsa duramazsin.
Ehonomi coheyi

@Seymour Glass
X diye bi kelime mi var turkcemizde? Amariga mi burasi? Al bi tane daa cikti basimiza, ugras dur, anlatmaya calissan anlamaz.
Bu arada ehonomi hala coheyi

@Kuzey Ege

X diye bi kelime Türkçemizde değil, diğer dünya dillerinde de yok. Çünkü x bir harf. :D

@dodurgalı_06
Internetlere baktim harbiden de oyleymis. Buradan tum degerli devlet buyuklerimizden, forum ahalisinden ve tum insanliktan ozur diliyorum. Hadi uzaylilardan da dileyelim. Yarin oburgun saldirirlar falan, elimizde belge olsun

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@dodurgalı_06 benden önce davranmamış olsaydı çok fena espri yapacaktım ama geçti. Bu arada @Kuzey Ege özüre ne gerek var. Bir takım tanımları lanetlemen yeterli.

@MehmetAliB.
Dikkatimi çeken iki nokta var. Birincisi lastik genişlikleri aynı değil. İkincisi de lastiklerin hangi basınçta kullanıldığı belirtilmemiş. Lastik basıncı arttıkça yuvarlanma direncinin azalacağı düşünülürse tubular lastikler 175psi'da çok daha düşük yuvarlanma direncine sahip olacaktır.

@MehmetAliB.
Bisikletçi arkadaş yüzünü saklamak için neden o kadar uğraşmış ki....??!! :kötü::kötü: Alt tarafı lastik testi yapıyor,suç mu???:booo::hihi:

@gunes1001
aaa...Evet hatırladım o abiyi:D G.I. Joe filmindeki Storm Shadow gibi beyaz giyimli :D:harika:

Geri