Scudo Sports

Tolga Beyenir" kardeşimiz İznik - Eskişehir turu dönüşünde hayatını kaybetti...

Akşam akşam yoldan geldim, moralim alt-üst oldu. Çarpıp kaçmak ha? Öldü gitti bir genç, geri dönmeyecek ama şahıs yakalanmış, kanundaki boşluklardan yararlansa bile, hesabı bir şekilde sorulacaktır eminim. Gerçi taksirle adam öldürmek suçundan yargılanacak hiçbir şey olmasa bile. Kolay kurtulmasına ihtimal vermiyorum.

Scudo
istabul dragostaki arkadaşıda kaybettik sarı minibüs şöförü içerde kaçamadı tabi nereye kaçacak ,,,,,
evet bu pazar saat 16.00 da dostlar ile buluşarak olay yerine intikal edeceğiz....

Sevgili kardeşimiz nur içinde yatsın, lütfen ama lütfen bu hayatlar sebep olanlara birazcık insaniyet ve vicdan bahşetsin..

• Beğen
Tepkiler: derya çetin
Allah rahmet eylesin güzel kardeşim, mekanın cennet olsun inşallah.

Çarpıp kaçan şerefsiz, Allah senin de belanı versin be. Allah ıslah etsin seni. Bela okumayı hiç sevmiyorum ama sen hak edenlerdensin behey aşağılık mahluk. Senin cezanı bu adalet sistemi kesemez herkesçe malum, Allah versin senin cezanı, verecekte elbet...

Tolga BAYENİR kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum... Ankara'da seyrekte olsa beraber pedallama fırsatımız olmuştu... Haberi duyunca çok üzüldüm... İnşallah bu son olur... Kazaya karışan araç sürücüsüde en ağır cezaya çarptırılır. Gönlümden geçen 3-5 yıl yatıp çıkması değil, ağırlaştırılmış müebbet almasıdır...

• Beğen
Mekânı cennet olsun. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da sevinçler kursaklarda kalıyor trafik terörü yüzünden. Kısa vadede bazı şeyleri değiştiremeyeceğimiz için bize düşen, trafik canavarlarının otoyollarda cirit attığı bayram başlangıcı ve bitişlerinde mümkün olduğu kadar bisikletimizi kullanmamaya çalışmaktır. Turumuz, gezimiz, yolculuğumuz vs. ne varsa olabildiğince erteleyelim yoğun zamanlarda. En azından kaza riskimizi bir az olsun azaltmış oluruz diye düşünüyorum...

• Beğen
Trafik canavarı emniyet tanımadı

Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Coğrafya Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Tolga Beyenir (19) trafik canavarının kurbanı oldu.
Tatilini Eskişehir’deki ailesinin yanında geçiren Tolga Beyenir, 4 arkadaşıyla birlikte Bursa’ya pedalladı. Beyenir ve arkadaşlarına eve dönüş yolunda bir otomobil arkadan çarptı. İnegöl-Ankara karayolunun 7’nci kilometresinde gece yarısı meydana gelen feci kazada, 19 yaşındaki Tolga Beyenir hayatını kaybetti, iki arkadaşı ise yaralandı.

Detaylar...
(link)

• Beğen
http://t1308.hizliresim.com/1d/d/rd618.jpg

Çokta gençmiş :( allah rahmet eylesin

@Çetin ŞAHİNÖZ

Umalım ki ömür boyu müebbet veya hapis yesin...

Tolga kardeşimize allahtan rahmet ailesine, arkadaşlarına ve bisiklet camiasına allahtan sabır diliyorum. haberi köyde burak arkadaşımızdan duydum, bugün ancak internet erişimi bulabildim. Dünden beri çok üzgünüm, şuan bisiklete binmek gelmiyor içimden, zaten bir süredir bisiklete karşı soğukluk hissediyordum bu olaydan sonra da iyice soğudum, bu hissi atamazsam bisikleti bırakacağım.
İznik rotasını Burakla beraber ramazan ayından önce beraber yapmıştık, aynı olay bizim de başımıza gelebilirdi, hepimiz yollardayız ve canımız pamuk ipliğine bağlı. Ortalık denyo dolu ve onların biranlık denyoluklarına bağlı hayatımız, insan hayatı mağlesef çok ucuz.
Hepiniz dikkat edin arkadaşlar, allaha emanet olun.

Heres facebookunda en az 10 kez paylaşsın haberi !!!!!!!!

@tekkir

her iki suçluda yakalandı, adaletin nasıl işleyeceğini göreceğiz, arkadan çarpmanın bedeli ağır olmalı, kasıt var ise ,ömür boyu hapis yemeli ,

@Eser Sevinç

eser dostum,
bu acı ölümler ,beni daha çok çileden çıkartıyor ve hatta delirtiyor ve daha çok hırslanıyorum sele için ,ama bu hırslanma şiddete yönelik değil ,bu pazar tahminimce epey insan gelecek caddebostana..

@Kudret Kurtcebe

Çok insan gelmeli, basın yayın kuruluşlarının bir şekilde dikkatini çekebilmeliyiz.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@enes savaş

adalet yerini bulmaz ise bizimde protesto gücümüz var ,pedala basar yollara çıkar düdük çalarız, ama şiddetten yana olmayız ve trafiği kilitlemeden sağdan birerli düdük çala çala gideriz .....

@Kudret Kurtcebe

İNŞALLAH cezasını alır da o öküzlere ibret olur.... Eğer istanbulda 300-500 kişi toplayıp pedallarsanız mutlaka haber muhabirleri vs. gelicektir içnizden biri haber muhabiri gelirse kouşma yapsın tüm türkiye ye yayılsın.....

Geri