Scudo Sports

Tolga Beyenir" kardeşimiz İznik - Eskişehir turu dönüşünde hayatını kaybetti...

Scudo
Allah rahmet eylesin. ..Ailesine sabır versin. Dilerim suçlu kisa zamanda yakalanır.

Otoyola çıktığım zaman ters şeritten mi gitsem acaba diyorum her seferinde arkamı göremediğim için baya bir korkulu geçiyor herkes sürat ve adrenalin delisi olduğu için güvenemiyorum işte örneklerini acı bir şekilde görüyoruz Meril i Tolga yı kaybettik daha kimler var kaybettiğimiz bu magandalar yüzünden ne kadar kolay şoför olmak ne kadar kolay insan öldürmek hiç uğruna suçumuz nedir sakin sakin emniyet şeridinden gitmek mi? Meril Çiğdem Durmuş a Tolga Beyenir e Allahtan rahmet yakınlarının ve bisiklet camiasının başı sağolsun bir daha ölümler olmasın.

Öncelikle Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Tek derdi sosyal bir spor yapmak olan bir insanı, birkaç saniyelik zevki için öldürüp giden o hayvanın da Allah belasını verecektir.

Gel gelelim; bizim de bu konuda bir şeyler yapmamız gerekiyor. Öncelikle bütün bisiklet dernekleri ve kuruluşları, ellerindeki bütün imkan ve bağlantıları kullanarak o hayvanı bulabilecek bütün kurumlara yoğun bir baskı başlatmalı. Biz bireyler de tekil olarak sesimizi duyurmak için çeşitli çalışmalar yapmalıyız. Bunun için özellikle Bursa ve Eskişehir'de, durumu kısaca anlatan ve o hayvanı gören, tanıyan insanların haber vermesi için telefon, e-mail vb. iletişim bilgilerinin yer aldığı afişler bastırıp şehrin her yerine asılabilir. Ayrıca Eskişehir ve çevre illerdeki bütün oto sanayi bölgeleri dolaşılarak, üzerinde 3 farklı bisikletliye çarptığının izleri bulunan ve tamir için getirilmiş siyah Honda araçlar sorgulanmalı. Son olarak; olay medyada geniş yankı bulmalı ve ulusal kanallarda, gazetelerde bu olay kınanıp o hayvanın bulunması için sorumlular göreve çağırılmalı.

İnsan hayatı, bir tane kendini psikopat zanneden eziğin 3 saniyelik zevkine eş değer değil. Hele ki bir bisikletlinin hayatı, kesinlikle bu kadar ucuz olmamalı. Bizim yaşam felsefemiz; havayı kirleten, çok yer kaplayan, herkesin ulaşımını sıkıntıya sokan özel araçlar yerine son derece temiz, çevreci, ucuz ve eğlenceli olan bisikletleri kullanmak. Bir hayvan çıkıp da özel aracını bir silah olarak kullanıp bisikletlilere saldırırsa; bu bütün bisikletlilere ve bisikletçilik felsefesine yapılmış bir saldırı olur.

Çok ciddi söylüyorum; bu olay bisiklet kültürüne yapılmış bir saldırıdır ve şu noktadan sonra mesele artık bir kan davasıdır. O bizden bir can aldı, bir ailenin ocağına ateş düşürdü; biz de onun hayatını, özgürlüğünü almalı ve hak ettiği yer olan hapishanede hayatının mümkün olduğunca uzun bir kısmını geçirmesini sağlamalıyız. Adalet yerini bulmalıdır.

allah rahmet eylesin sevdiklerine ailesine sabır versin mekanı cennet olsun

Allah (c.c) rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah (c.c) yakınlarına sabır versin.

ALLAH taksiratını affeylesin . yakınlarına da sabır versin...

Allah rahmet Eylesin Ailesi ve yakınlarına sabır versin.Mekanı cennet olsun.

Şuraya bak yine birimizi ezdiler, katil kayıp bulunsa bile ya aniden önüme çıktı diyecek ya içkiliydim hatırlamıyorum diyecek 1 hafta yatıp çıkacak olan yine ölene ve ailesine oldu. Bizim de elimizden allah rahmet eylesin demekten başka bir şey gelmiyor.

Bu da Twitter adresi... (link) Hayalinde bisikletle Türkiye Ve Dünya turu varmış...

Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun.
Peki aynı sonla karşılaşmamak için ne yapacağız.Sadece trafiğe kapalı alanlarda mı pedal basacağız ne yapacağız ?

Boş yere değil arabalardan ; daha doğrusu içindeki hayvan ruhlulara olan nefretimiz bir genç insanı daha hayatının baharında toprağa veriyoruz ve bir hiç yüzünden bundan daha acı ne olabilir ki ? Olaya tanık olan arkadaşlarımız , merhum kardeşimizin ailesi ve sevenleri eminim perişan durumdadırlar peki onlara böylesi bir acıyı yaşatan o şerefsiz köpek nerede ?
Vicdanı rahatmı ? O gece nasıl uyudu ? Allah'ım bu ve bu gibileri yaşatma artık merhum kardeşimizin kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum acınız acımızdır emin olun

• Beğen
Tepkiler: derya çetin
Esasen Tolga Beyenir adına ve tüm bisikletliler adına; bir şekilde durumu protesto edip sesimizi kamuoyunda duyurmalıyız ki, diğer sürücülerin bisikletlilere karşı daha dikkatli olması ve adam yerine koymasına yol açsın !

Abidik gubidik bir çok derneğin sesini duyurduğu günümüzde, hele de ölümlü bu ve geçmiş bir çok bisikletli kaza olmasına rağmen bisikletliler mağdur ve sesini duyurabilmiş değil !!

Sesimizi nasıl duyurabiliriz ?

Allah rahmet eylesin, ailesine sabır bahşetsin.

Sürücü en kısa sürede yakalanır inşallah.

@Özgür Türker

isteyince birçok insan biraraya geliyor. bişeyler yapılmalı evet.katılıyorum.

yine bir bisikletçi arkadaşımızı kaybettik :-( , söylenecek söz yok, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..

çarpıp kaçan yaratığı da Allah'ta onu beter eylesin,yakalanıp çıkacak bir ülkemiz klasiği.. :/

bisiklet yolları yapmayan devlete,fedarasyonların ve derneklerin sessiz kalışına isyan ediyorum..

Geri