Scudo Sports

Tokat yolu gözüktü. :) Acemi birliğim Tokat merkez.

muhiddin

Forum Bağımlısı
Tepki
981
Bisiklet
Giant
uzun bekleyişler sonucu askerlik eğitim merkezim acıklandı.
5 İNCİ P.EĞT.TUG. 48 İNCİ P.EĞT.A./TOKAT MERKEZ
:)burada acemı bırlıgını tamamlamış arkadaşlar tecrubelerını paylaşırsa ve tokat merkezde oturan forumdaşlarımla tanışmaktan mutlu olurum.saygılar.:)

Scudo
hayırlı uğurlu olsun :)
faceden grubu vardır. bende ilk acemiliğim çıktığında araştırırken faceden grubunu buldum. her giden yada gitmiş olan oraya yazıyordu bişeyler :)

• Beğen
Tepkiler: muhiddin
valla cillop gibi yeri kapmışsın.
bizide bi yere ataydılar,çıkartırdık aradan şu askerlik olayını :)

mayıs ayından berı beklıyorum abı:)durumu sen dusun.:)

@chn krmz

abim face kullanmıyorum ya:)

Hayırlı Olsun Kardeşim.

@fatihözüdoğru

eyvallah abim:)

@Muhiddin K.

OO :) Muhiddin benim memlekete gidiyosun ha :) ben Tokatlıyım ama nerde oturduğumu biliyosun sen hadi hayırlı olsun :)

Haıyrlısı olsun yanına şimdiden termal bir içlik al , ictimada çok bekletirler...

Hayırlı olsun. Kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin Allah. Yerin güzel.. :in:

• Beğen
@sonerveozer

çok mu soguk olur abı:)

Kardesim Istanbulda otutan bir Tokatli olarak hayirli olsun diyorum. Askerlik yapacagin yer merkezde yuruyerek bes dakika. Yaninda tip fakultesi hastanesi yer almakta. Tokati ustten goren bir mevkisi var. Kislari cok ser gecmemekle beraber soguktur. Sifirin altina dusen zamanlari ara ara goreceksin. Cok sert soguklar bes on gunu gecmez(-10 civari) Halk askerlere alisiktir. Kucik bir caddesi olan bir sehirdir.Bol bol unoversiteli ogrenci gorursun caddelerde. Tekrar hayirli olsun

• Beğen
@alpr60

bende aslen sivas koyulhısarlıyım alısıgım oraların havasına.memlekete giderken reşadiyede mola verırız hep:)ama tokat merkeze hiç gitmişliğim olmadı:)

Geri