Scudo Sports

tofaşlı mangandalar yüzünden kaza yaptım

Eğer bir insan modifiye edilmiş Şahin - Doğan gibi otomobilleri kullanıyorsa, hele ki birde bu arabanın rengide beyazsa, kesin magandadır. Bunları gördüğünüz yerde kendinize dikkat edin. Her şeyi yapabilirler...

Scudo
allah korumuş banada oldu ben arabanın camına mataramı attım gittim önleri kesip polisi aradım zabıt tuttu :)

Geçmiş olsun, en azından bisiklet üzerindeyken sakin olmakta yarar var. İndikten sonra hak ettikleri gibi davranmak gerek, o ayrı tabii.

Otomobillerden kuş serisinden (Kartal,doğan şahin serçe) şoförlerin de bayan olanlarından uzak durmalı. :) (Bayanlar kızmasın çok dikkatli kullandıkları için problem olabiliyor.)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@İRŞAD ÇETİN

Araba savarlar var.Discover chanel da izledim . ama youtub de vidyosu olması gerek(emin değilim).araç size fazla yaklaşınca zarar vermeyecek şekilde alev veriyor.

Bu arada geçmiş olsun arkadaşım. TOFAŞ ve tofaşlılara karşı alarjim var. Bisikletlilere değil, Etraftaki herşeye zararlılar. İki kez trafik kazası atlattım onların yüzünden.

hocam bende samsunluyum dediğin o yolu haftada 1 2 kez gidip geliyorum ve hep aynı yoldan giderim o resimleri ezberledim artık çok gecmis olsun bu arada :(

o kro maganduslardan yaşadıgım yerdede cok war adam 3 bın lıralık araba alıo 3 bın lıra da teyp hoparlor alıo ondan sonra kampüs taraflarında artıstlik yapmaya kalkıo... MODİFİYELİ DOĞAN, ŞAHİN, KARTAL,TEMPRA VE TİPO GİBİ TOFAŞ VE FİAT ARABALARINDAN BİDE ZENGİN ÇOÇUKLARININ ALTINDAKI ARABALARLA BİZİ TRAFIKTE SIKIŞTIRMASINDAN NEFRET EDIYORUM

geçmiş olsun, dikkatimizi her zaman korumalıyız, kazalar 1-2 saniye içinde gerçekleşiyor..

@ihsan onur şener

Buldum!!! Bisiklet pompası yerine biber gazı taşıyalım...

Beni de sıkıştırdılar. İsin enteresan tarafı BMW li ve NL plakalı olmasıydı. Eminim şoförü saf kan turk ve Türkiye'de yasıyordur. Bence arabayı geçici kullanıyordu. Yani olay araba değil içindeki canlı türü..

insanları kategorize etmeyi öncelikle bırakın . İnsanların kişilikleri kullandıkları araçlarla ölçülemez bmw veya şahin kullanması bu insanların iyi veya kötü olduğunu anlamını asla ve asla taşımaz . Trafiğe çıktığınız her gün karşılaştığınız her araca bir farkındalık yaratmaktan başka bir seçeneğimiz yok . 1 hafta içinde önüme kamyon mu kırmadı,son model bmw'li abim hiç orada yokmuşum gibi direk sola dönüp araç mı park etmedi, ama maganda olduğunu söylenen modifiyeli şahine sahip bir abim veya kardeşim bana kırmızı yanmasına rağmen karşı şeritte benim geçmem için işaret yapıp trafiği bekletti .

@Serkan HODANCI

Arabanın ne olduğu fark etmiyor abi önemli olan adam olmak ve trafikteki diğer insanlara saygı duymak.
Dün bizim Beşiktaş'ın kalecisi Tolga'yı gördüm adamın altında 2014 Ferrari 458 var (Allah daha iyilerini verir inşallah) yol tek şerit rüzgar bana doğru esiyordu hızım 25-30 civarı ama bunlara rağmen yol çift şerit olana kadar adam en az 3-4 metre arkamda seyretti yolun solu da bomboş olmasına rağmen sollamaya bile kalkmadı eğitim ve hoş görü meselesi...

@ANIL TERZİOĞLU

Geçmiş olsun, kötü bir şey olmaması iyi. Kuru sıkı taşıyın öyle bir şey yapınca silahı gösterin bir daha yapamaz. :)

Bkz:

Pompa tutucudan sonra çekiç tutucu lazım :D :D Samsun yine fenaymış burada abart egzozla geçiyorlar sıkıştırma felan yok ama bir an önce kaldırsınlar şunları piyasadan.

@Rotinda A.

Süper bir güvenlik sistemi. Bisiklete uyarlanabilir mi acaba..

Geri