Scudo Sports

Tofaş gördümü bisikleti sağa çekip geçmesini beklerim

@türkay yılmaz

Aman hocam Allah korumuş . Tarife uyan şüpheli görürseniz , kenara çekip gitmesini beklemek en iyisi ;) Geçmiş olsun .

Scudo
tabiki herkes aynı degildir kimse ustune alınmasın ama ben eskişehirde ne kadar doğan şahin vb..araba süren gördüysem çogu ezik amatör insanlar..cok tehlikeliler ezikliğn vermiş oldugu duygudanmıdır bilmem bir ispat cabaları var..

@Şahan Yetiştirici

arkadan gelse beklerim geçsin gitsin ama bu sefer ki karşı istikametten geliyordu. öyle birşey yapacağı kimin aklına gelirdi, çok yakınımda araca kıç attırıyor adam.. tehlikenin ne zaman nereden geleceği belli değil, resmen mayın tarlasında bisiklet sürüyoruz :confused:

Tofaşlardan değil de otobüslerden korkmaya başladım. Dün ve bugün Yeni Adana firmalarına ait iki otobüsün yol kenar çizgilerinin dışına çıkarak rüzgarıyla beni devirme aşamasına gelmesine tek anlam yüklüyorum; İki otobüsün şoförü de katil ruhlu psikopatlar. Birkaç dengesizin hareketine aldırış etmeden gülüp geçsem de canıma kasteden adamı yakalarsam da ya Allah ona verir ya da bana.

Geri