Scudo Sports

Titreşimli Sporlar Vlog

Çanakkale 0 rakım Assos Antik Limandan 212 rakımdaki Antik Athena Tapınağına milattan öncesi yıllarda yapılmış yollardan nefes nefese bir tırmanış koşusu. Bu koşu sırasında elimden geldiğince çevredeki önemli ve ilgi çekici detayları da paylaştım. Bir bakın bakalım neler var...

Koşuya ait detay verilere ulaşabilmeniz için Strava linkini ekliyorum. İyi seyirler. (link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Turisti
Scudo

Çanakkale Assos Antik Limandan sonraki durağımız Bozcaada. Bozcaada kesinlikle görülmesi gereken yerler listenize alabileceğiniz bir yerleşke. Sizin için şehir merkezinde 7 km lik orta tempo bir keşif koşusu yaptım. Adayı görmemiş olanlar ve önceden gidip anımsamak isteyenlerin keyifle izleyebileceği bir video. Koşuya ait detay verilere ulaşmak için yazının devamına koşunun Strava linkini atıyorum. İyi seyirler.

(link)

Biraz biraz gecikmeli olarak 1 Eylülde düzenlenen Eskişehir yarı maratonunun videosunu editleyip upload ettim. Ironmanden dolayı az gecikmeli oldu.

Bu benim ilk yarı maratonumdu ve 2 saatin altında 5:28 pace ile bitirebilmiştim. :hhhhhh:

2019 (link) başında katıldığım (link) Yarı Maratonu benim ilk yarı maratonum du. 3 (link) 2019 da katılacağım (link) (link) öncesi (link) gözü ile baktığım yarı maratonda ilk sefer için hiç de fena olmayan bir sonuç aldım. İlk defa yarı (link) koşacakların gözünün korkmaması ve ne olursa olsun (link) (link) yaparak yarışı keyifle bitirebileceklerini belirtmek isterim. Kendinize sizi bir üst basamağa taşıyacak (link) koyun. Tüm hedeflerinizin (link) olmasını dilerim. :) Koşuya ait (link) verilere ulaşmak için yazının devamına koşunun (link) linkini atıyorum. İyi seyirler.

(link)

21 Aralık 2019'un #antrenman menüsünde 1 saat 45 dakikalık 140-150 bpm ortalamalarında nefis bir #patika (#trail) koşusu vardı. Koşuda bana eşlik eden gizli komando Mehmet Geçer'e teşekkürler. #Dün yaptığı #yorucu #bisiklet antrenmanına rağmen koşunun başlarında bizimle adımlayan Serkan Eriş'e de teşekkür ederim. Toplamda 294 #metre #tırmanma yaptığımız koşuda 1.232 #kalori yakıp #ortalama nabzımı 147bpm de tutabildiğim koşuda yer yer %31 derece eğimleri indiğimiz ve tırmandığımız yerler oldu. #Nefis nefis nefis... Koşuya ait #detay verilere ulaşmak için yazının devamına koşunun #Strava linkini atıyorum. İyi seyirler. (link)

• Muhteşem
Tepkiler: CeCeKa
Geri