Scudo Sports

titanium bmx!!!

x-ray

Üye
Tepki
7
bi arkadaşıma titanium bmx lazımmış bende anlamadım ama nasıl oluyo.markası falan değil ama yapılan maddesiymiş galiba böle bi bisiklet ortalama kaç liradır bi zahmet sölerseniz sewinirim :cool:

Scudo
hoffman marka var benim bildiğim hofman a bi bakın derin ama 1000 eu civarındadır tahminimce

kardeşm titanyum tank yapımında kullanılıo:D snn o arkadaş bir titanyumu öle kolay bulamaz thermite bile eriyemio bayaa sağlam madde. çok pahalı vede çok ağır bi madde, bi araba fiyatını bisiklete verir alır :D

@aNL

arkadaşlar özür dileyerek sizlere titanyumu anlatiyim;

vücuda uyumlu madde olan titanyum şahsen benim şirketimden ithal ediliyo ve iki minik parçayı 4-5 milyar civarına satılıyo yani titanyum dediği ancak ve ancak alaşımdır ve parasal olarak çok büyük bir rakamdır ancak kaplama falansa bilemem yada sadece ismidir dediğim gib altına yakın değerli bir maden gümüşü geçer yada medikal malzeme olduğu içinde ööle olabilir

Arkadaşlar titanyum bisiklet kadroları gerçekten var. Saflık derecelerini bilemem, tıbbi malzemeler de steril ve özenli üretimden süre gelen yüksek fiyatlara sahip olabilirler ancak bu kadrolar var.
Fiyatları uçuk, o ayrı.
Örneğin 10 tane Amoeba Titanyum vida 55 dolar falan :).

@HaliliOzturk

aynen ööle halil abim katılıyom siğe :rolleyes:

Ben KHE de görmüştüm sanırım kadro Ti değildi ama bir çok parçası Ti idi bu sayede baya hafif bir aletti... Flat bisikletiydi ...

arkadsım sen resmen altından bisiklet istiyosun yanı ona vercen parayı gıt 10 numara bmx al:D

arkadaşlar bir videoda görmüştüm bir jeep dodge idi sanırım karbonun üstünden geçiyor kırılıyor. çeliğin üstünden geçiyor kırıyor ama titanyumda teker geçemiyo sürünüyo asfaltta güç bela üstünden geçiyor tekerlektekibasıncı göreceksiniz ama sonra ezip gidiyor titanyuma birşey oluyor youtube da var...

sonolarak mesleğimden biliyorum çoksağlam bir malzeme ancak 0.1 mikron kalınlığında kaplama olduğunden ağırlık olmuyo ancaksadece aşınmaya karşıkulanıldığından kadro üzerinde görntüden başka bişe deil...

bildigim kadarıyla isil işlem vs görmemiş titanyum kg 200 ytl civarı ama nerede satarlar bilemicem ve öle aman aman bir saglamlıgı yok

Geri