Scudo Sports

Tirreno Adriatico Bisiklet Turu ve Contador'un Mükemmel dönüşü

Cavendish de ki o yalpalama neydi öyle tekerler bir sağa bir sola bilerek mi yaptı yoksa gerçekten öyle mi sprint atılıyor anlayamadım..

Scudo
@hsnsylk

pedala o anda bastigi torka gore o yalpalama gayet normal zaten ayni torku bisiklet yalpalamadan duz tutarak verebilse mevcut hizi cok daha fazla olur ama kadro dayanirmi bilemem :) bu tip sprintlerde 70 km hizlarin ustune cikiyorlar gerisini siz tahmin edin.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
@Ferhat Köse

aynen orasıda var ama keşke greipelden izleseydik :D greipel hayranı oldum için belki böyle düşünüyorum
cavendish yanlız ne basıyor yahu öyle bisiklet altında kayboldu

İzleyemeyenler İçin Son Km
(link)
Petacci de tam topik yahu baktı arası açık bari 2. olayım diye nasıl basmış ben orayı kaçırmışım şimdi gördüm zorlasa cavendishi geçicek oldum olası omega pharma quickstepi filan sevemedim bi sevdim sprint takımı lotto belisol :) bide katushadan Kristoff

@hsnsylk

Ben yazdiginiza yanlis demiyorum. Sadece izahat icin dayandiginiz nokta üzerine yorum yapiyorum. Büyük isimlerin senede en fazla iki tane zirve yarsi plani vardir. Bir Contador' un, Nibali' nin, Froome' un hedefi Tirreno Adriatico ve Paris-Nice olmaz. Bunu vurgulamak istedim. Bu yarislar esas hedeflerinin sadece basamaklaridir. Bu yüzden bu yarsilarda aldiklari sonuclar bizleri yaniltmasin.
Diger yandan Cancellara' nin Dubai Turu sonrasindaki yorumunu da tekrarlamak isterim. Söyle demisti; " Ben profesyonel bir yarisciyim ve siradan bir yarisci degilim. Bu yüzden girdigim yarislari kazanmak icin girerim!"
Burada vurgulana sey de cok acik, Ne kadar ana hedefleri büyük yarislar olsada, hazirlik icin girdikleri yarsilarda da kiran kirana mücadeleler olabilir. Zaten bisiklet sporunun güzel yönlerinden biriside budur. Tamamen sizin yorumunuzu hakli kilan bir izahat Cancellara' nin söyledigi!

• Beğen
Tepkiler: onur güneş
(link)

7 :39 dan itibaren zigzag çizerek çıkmaya başlıyorlar. hakikaten zor olsa gerek! %25-30 eğim : )

Geri