@Hasan Saylık@taner07 valla bu oğlan kadar potansiyel sahibi olup da bu kadar beceriksiz az adam gördüm, adam yokuşçu ama inişi beceremiyor genel klasmancı ama zamana karşısı berbat bir de Fransa'nın umudu falan diyorlar. Bence bu adam en fazla Pierre Rolland seviyesine ulaşır. Öyle birinci sınıf GK.cı beklememek lazım. Ha şimdiki dinozorlar emekli olunca kürsü adayı olur ama.
@Recep-Şahin Başka alternatifi olmadığı için Fransa'nın umudu arkadan gelen kimse yok, İtalya yada Belçika'da olsa defterini dürerler adamın, ama dana genç ve yolu çok uzun yapabilecek pokansiyel var TT de daha seviye atlaması lazım. Belki zar zor 1 tane Tour kazanır eğer gelişmezse.
Şu an cancellara 1. sıraya yerleşti. Kıyas olması açısından söyleyeyim T. martin' in 15sn önünde, ortalaması 55. Üzülüyorum bırakacak olmasına gerçekten.
@Kazuya 54.451 km/s miydi neydi ortalaması ben de en hızlı ortalamalara bakıyordum; Rohan Dennis geçen sene Fransa Turu açılışında 13.8 kmde 55.446 ortalama yakalamış Zaten en hızlı prolog 2001 Giro'da Verbrugghe'ye ait 7.8 kmde tam tamına 58.874 km/s ortalamayla bitirmiş
@taner07 ben saygımdan 55 e yuvarladım gerçekten saygıyı hakediyor. Bu arada denk gelmişsinizdir, eurosportta bir program yapıyor, sezon boyu yarışları falan değerlediriyor son sezonu olabildiğince paraya çeviriyor sanırım
@Kazuya bir kere denk geldi izledim, denk getiremedim başka oynadıysa Ama ayıptır ya koskaca Cancellara'ya söylediğinize bakın, TREK'in işleri bunlar hep pazarlama, geçen sefer de Jens Voigt'un emekliliğinde bir sürü şey yapmışlardı yoksa Spartacus ne yapsın onların vereceği 3 kuruşu
Hemen herkes son metrelerde ayağa kalkıp sprint atıyordu . PS bunu yapmadı.
O sebepten kaybetti diyebilir miyiz ? Ayağa kalksa 1 saniye kazanabilir miydi ?
HAHAHAHAHAHAH yine muhteşem bir yarış oldu ve adamım GVA yine kazandı Sagan'a da üzüldüm lan yeter artık Bu arada Velogames'i de ben kazandım
@Tolga Çelebi dokuzuncu oldu, yanlış yapmışsın Kiriyenka böyle prolog ve kısa zamana karşılarda çok etkili bir adam değil en fazla böyle ilk 10 yapıyor
Greg Van Avermaet, Peter Sagan sayesinde seri 2.liklerine son vermiş görünüyor adam Sagan'ı görünce yarışta aslan kesiliyor
Sagan'da ne içlenmiştir heeee podyumda adamın elini bile sıkmaya yeltenmedi :confused: