Scudo Sports

Tiroid yetmezliği ve kortizol yağ yakımı

@omerdagtekin İnternetteki bilgilere pek itibar etmiyorum artık zira ne zaman bir sorun olsa araştırsam belirtilerine baksam bir çok hastalık aynı belirtilere benzer şeyler yazıyor gelde sorunun hangi hastalık olduğunu çöz.

Scudo
@Arseyus doktordan sonra sonuçlardan haberdar edebilirseniz çok memnun edersiniz

@Kudret Kurtcebe hocam 2-3 mesajınızla yeme içme konusunda dikkatli olma şevki uyandırdınız çok teşekkürler :)

Beyler, kilo almak isteyene bilgisayar oyunlarını ve bol yağlı ev yemeklerini tavsiye ediyorum. 3 ay yatar ya da oturur vaziyette bilgisayar oynasınlar spordan uzak kalsınlar. Kilo alacakları %80 garanti %20 yok artık denecek metabolizma ihtimali için. Fikrim şurada kalsın dedim :)

• Beğen
Tepkiler: amd
@eatmc Bu biraz geç sürebilir ama gidipte sonucu öğrendikten sonra unutmazsam fayda sağlaması açısından inş bir konu açarım o zaman.

@Kerem Groims Bu sağlıklı bir yöntem değil. Her insanın günlük alması ve almaması gereken besinler var dolayısıyla bunun dışında sağdan soldan bilgilerle beslenmek çok ciddi zararlar verebilir.

@Arseyus Ben kendimde uyguladım. 6 ayda 20 kilo aldım. Ama sağlıklı değil. İşin özü diyetisyen eşliğinde kalori alımı yapılmalı. Bireylerin metabolizmaları çok farklılık gösteriyor.

Aynı sorun bendede vardı. Hatta akciğerlerim patladığı için ağır 2 ameliyatı geçirdim. Kilom 49 du ameliyat sonrası hızlıca minumum 60kg olmam gerekiyordu.Ne yersem yiyeyim kilo alamıyorum, fazlası şişkinlik yapıyordu iştahım da vardı. Diyetisyen yardımı ile 2.5 ayda 8 kilo aldım şimdiki kilom ise 81. Bence bir doktora gözükmeniz de fayda var yapılan testlere göre nerede ne eksik varsa beslenmenizi ona göre düzenliyorlar ve spor şart :) Hatta bulunduğunuz bölgede belediyesinden destek alabilirsiniz bazı belediyelerin hizmetlerinde bulunabiliyor .
( Beylikdüzü belediyesinin diyetisyen hekimleri var yardımcı oluyorlar. Beylikdüzünde oturanlar için linkide paylaşıyorum (link) )

• Beğen
Tepkiler: Arseyus
@teo53 Geçmiş olsun. Doktor'a göründükten sonra gerek spor gerek beslenme elbet bir şeyler yapmam gerekicek.

@onur tuna Yaş 24.

@Kerem Groims yok ya olmayınca olmuyor. ben bu yemek+yatış işini ekstra yağlı yurt yemeği ile yaptım. değişen birşey olmadı.:D bünye izin vermeyince ne yapsan boş. kimine su içse yarıyor kimi dünyaları yese tık yok :D

• Beğen
Tepkiler: Groims ve Arseyus
Geri