Scudo Sports

Tire /İzmir pedalcıları

hakın

Aktif Üye
Tepki
68
arkadaşlar Tire de olan arkadaşlarımız varsa, bana ulaşsınlar. Bundan sonra gezilerimiz olacaktır..

Scudo
tire değilde torbalıdayım.tireye gelmedim hiç ve nekadar arası var onuda bilmiyorum.geziler ne yöne doğru olucak?

Torbalı-Tire arası 50 km civarı, ekibi topladığımda burdan takip et sen bizi. Uzun soluklu geziler yaparız kamplı ( kuşadası, çeşme..)

Hocam 24 temmuzda Ankara bisikletcileri olarak Canakkaleden oraya gelicez insallah eger musait olursaniz birlikte pedallamak istersiz :)

• Beğen
Tepkiler: hakın
gün aşırı turlara işlerimin yoğunluğundan dolayı sık sık gelemem ancak gelmeyi çok istiyorum.doğaya yaya değilde pedalla eşlik etmek çok büyük keyif.hakın kardeşim birbirimizle iletişim içinde olalım.ben araçla tireye gelip ordan size eşlik etmek isterim ancak tarihi önceden bilmem lazım.irt: 0505-6056726 vempire333@hotmail.com
murty kardeşim 24 temmuzda izmirin neresinde olucaksınız ve güzergahınız neresi acaba sizede katılmak isterim zamanım müsait olursa..

murty kardeş , zaman kesinleştiğinde sen bize hbr ver bişiler yaparaız..

• Beğen
Tepkiler: murty
bizim de ödemişli bisikletseverler olarak bi grubumuz var bi gün ödemişe de bekleriz...

• Beğen
geliriz tabi ali, ekibi toplayım ben haberleşiriz, bizde bekleriz..;)

@ali tatlı

bu cevabı veren ve de bisikletle pek ödemişe uğramıyan arkadaşıma katılıyorum sizleri memnuniyetle bekleriz

• Beğen
yeterli sayımız oluşmadan haftalık turlara başlayamayız sayın emre yılmaz.. Şu an herkes tatilde. dolayısıyla kalan bisikletçilerle bişiler yapmak zorundayız... bu arada en kısa sürede bizde ekibi toplayacağız... :D

şu an için beydağdaki grubun bişiler yapmaya çalışmasından dolayı beydağda sürüyorum ancak grup sayımız arttığında ödemişte haftalık tura geçebiliriz...

• Beğen
tamam abi unutmayız, bi ekip toplayalımda güzel bişiler yaparız. buda benim tel : 0543 268 30 31

Hüseyin böle otantik güzel manzaralı yerlere tur yaparsanız bana hbr etmeyi unutma senden ricam ok(;

• Beğen
ayıp ettin gece kuşu, ama o burdan çok uzaklarda, bulursam böle bi yer hbr verirrm ;)

valla öyle yerler varki dünyanın öte ucunda olsa gidesim geliyo(= buarada adım Adil(=

doğru sölüyosun Adil, daha ne yerler vardır bilmediğimiz.. buldukça gidiyoruz, nerde olursa olsun..

Geri