Scudo Sports

Tır'a tutunan iki bisikletli çocuğun feci şekilde can vermesi

salih67

Daimi Üye
Tepki
436
İsim
salih
Bisiklet
Orbea
Haber aynı, içerik biraz farklı.

Diyarbakır'da, yokuş yukarı çıkamayan bisikletli iki gencin tutundukları TIR sonları oldu. TIR’ın manevra yapması nedeniyle aracın altında kalan iki genç, feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgilere göre olay, Diyarbakır eski Mardin yolu üzerinde yaşandı. Bisikletleri ile yokuş yukarı çıkmaya çalışan 17 yaşlarındaki iki genç, yorulmamak için yanlarından geçen TIR’ın arkasına tutundu. Bir süre ilerlemelerinin ardından TIR manevra aldı. Arkasındaki gençleri fark etmeyen tır şoförü, manevra alması nedeniyle dengelerini kaybedip sürüklenen gençleri bisikletleri ile birlikte ezdi. Ses üzerine aracını durduran şoför, aşağı indiğinde gördüğü manzara karşısında şok geçirdi.

Çevreden geçenlerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri, olay yerine geldiklerinde iki gencin de hayatını kaybettiğini belirledi.

Araç trafiğinin durdurulduğu bölgeye gelen savcının yaptığı incelemenin ardından cenazeler, ambulanslarla Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cesetlerin kaldırılmasının ardından yol temizleme aracı, yerdeki kanları temizledi. Caddenin üzerine bisikletin parçaları savrulurken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

(link)
(link)

Scudo
Nasıl korkunç bir ölüm şeklidir, ailelerine sabır diliyorum, ateş düştüğü yeri yakar :(

Sabah haberini izledim 4 çocuk varmış ikisi sağ salim kurtulmuş. ikisi hayatını kaybetmiş
Allah rahmet eylesin. Ailelerine sabır diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: salih67
Smdi terör örgütü basini "TC kürt çocukları tırla ezdi "diye haber de yapar.
Allah rahmet eylesin

@Anonim
Ee dünya bu kadar saçma sapan bir yer işte sayın ömer

• Beğen
Hani derlarya iki teker için :" Kan akacağına,ter aksın. Güvenli sürüş olsun." Rampa zorsa elinde çıkartacaksın,ayıp mıki yani?Ya da araç sahibine söyleyeceksin daha düşük risk alacaksın...
Önceden bizde köyde benzerini yapardık. Evden 2-3km ilerideki kavşağa kadar yürürdük. Gelen takaların arkasına asılıp eve onla dönerdik. Köy yolu olduğundan araçlar yavaş gitmek zorunda olurdu ve araç sahibide bizi bilirdi,hatta bazen yanımızdan geçerken yavaşlayacak gibi yapıp basar giderdi yetişemezdik. :) Kı sacası risk almak bir çok defa masum gibi gelir ama riski tedbirsiz almak közü maşasız tutmak gibidir...
Allah rahmet eylesin,ailelerine baş sağlığı dilerim.

• Beğen
Geri