Scudo Sports

tip'in son hali xc4000

@Ozan Akçay

aldığım yeri burda söyleyip yaramı deşmek istemiyorum :( ama eğrilik için götürdüm fren pabuçların ayarsız dediler frenleri açtılar :boese157: düzelttik dediler jantları ... ses de kesiliyor bazen acaba arasına birşey mi kaçtı ? naslı sökülüyor bilgin var mı ?

Scudo
@ümit BOZ

Teny nin bana gönderdiği akord dökümanında "Rulmanları sökmek için rulman ve mile 90 derecelik bir açıyla bastırın" diyor.Bu işlerden anlayan biri rahatlıkla yapabilir gibime geliyor.Bu arada Teny nin bana gönderdiği dökümanda jantın nasıl akord edileceği adım adım resimlerle anlatılmış.İstersen mail adresine yollayabilirim.Akord için şu alet gerekiyor:

http://farm6.static.flickr.com/5028/5660419244_d047bb3beb.jpg

Bu aleti Türkiye'de bulabilir miyiz acaba?

• Beğen
Tepkiler: ümit BOZ
@ümit BOZ

Mailinize yolladım.Umarım halledersiniz sorunu.Bir gelişme olursa buradan bildirirseniz sevinirim.Konuyu takip ediyor olacağım.

10 numara 5 yıldız olmuş

@Ozan Akçay

ozan arka göbeği söktük için den 2 rulman çıktı onlarıda SKF marka kaliteli rulmanlarla değiştirdim hiç bir değişme olmadı gıcırtıda aynen devam hatta başka mil , ruble hatta ve hatta başka bir bisiklette denedik arka tekeri gıcırtı devam :( şuan deore göbekli 36 telli jant seti takılı :( bulabildiğim en iyi çözüm bu oldu :(

• Beğen
Tepkiler: Ozan Akçay
@ümit BOZ

Denenecek herşeyi denemişsiniz.Hallolmadığına üzüldüm.Sorunun ne olduğunu daha çok merak ettim şimdi.Sesin tam olarak nereden geldiğini kestirebildiniz mi?Gerçi, sadece üzerinde ağırlık varken yapıyorsa bu sesi kestirmesi zor olur.

Bisiklet değiştirince bile gıcırtının devam etmesi değişmeyen parçalara yöneltti beni.Sibop kapağı ve lastik gibi.Lastiği takarken jant şeridi kullandınız mı?

Mili gevşek sıkınca ve çok sert sıkınca sesin şiddetinde bir değişme oluyor mu?

Geri