Beyazının siparişini verdiğim ağırlığının 140 g olduğu NEW 2011 TIOGA SPYDER SADDLE hakkında düşünceleriniz nelerdir. bir kaç temsili resim aşağıdadır.
Buna sele değil bisiklet taburesi demek daha doğru olur sanırım. Bu plastik bisiklet taburelerini kullanıp memnun olana pek rastlamadım. Bu tip seleler daha çok sürüş sırasında selenin kullanılmadığı veya çok az kullanıldığı branşlar için daha uygun. Bu şeyin üzerinde 30-40km sağlıklı bir şekilde yol alınabileceğini düşünmek biraz hayalcilik. Hele 100km üzeri sürüşleri hiç dile getirmiyorum bile. Normal bir yol veya mtb kullanıcısı için yanlış seçim bana göre.
2 yıldır spider sele kullanıyorum çok memnunum .. 4-5 dolarlık olması ve rahatsız görünmesi önyargı yapmasın uzun km performans turlarına çıkan 2-3 arkadaşım bu seleden kullanıyorlar Önemli olan selenin kalitesinden ziyade sizin kalçanıza uygunlu formudur. 500 TL lik rayları karbon ve memory foam kullanan Astute marka üst düzey sele aldım merlincycles.com dan ve o kadar kısa sürede tahriş ediyodu ki turlarda yeniden satmak zorunda kaldım..