Ben aranıza daha yeni katıldım 6 yaşından beri bisiklet maceram devam etmekte bisikletim çok süper bişi de değil normal bir bisikletçiden aldım bisikleti sonralarda kadro haricindeki tüm parçaları değiştridim istanbul bağcılarda oturuyom oturduğum yer çok kırsal bir bilge buradaki insanlar bisikleti oyuncak olark görüyolar geçen yıl geçirdiğim kazadan dolayı kask ve benzeri güvenlik ekipmanlarını takmadan yola çıkmıyom ancak beni bu şekilde görenler acaip gülüyolar yoldan geçiyom adamlar tiptip bakıyolar sırıtıyolar bazı sokak serserileride peşime takılıp yarış yapalım mı diyolar herşey bir yana bu bölgedeki insanlar bisiklet ten anlamıyolar size benim asıl sormak istediğim şey
geçenlerde bir grup tinerci koşarak önüme geçtiler ve bisikletimi istediler biber gazı sıkarak kurtuldum ancak biber gazı çok ta etkili bişi değil daha başka ne türde önlemler alabilirim
geçenlerde bir grup tinerci koşarak önüme geçtiler ve bisikletimi istediler biber gazı sıkarak kurtuldum ancak biber gazı çok ta etkili bişi değil daha başka ne türde önlemler alabilirim