Scudo Sports

Timex Ironman Cycle Trainer 2.0 Bike Computer

@r.ezk

Ben genel olarak memnunum hocam.

Eksileri:

- Timexin formatını strava ve runtastic gibi programlar (direk) desteklemiyor... Convert ve download işleri ile uğraşmak biraz meşakatli. Meşakatli yazdığıma bakmayın, toplamda convert-download-upload 20-25 sn sürüyor.
- Timex i ilk açtığınızda eğer apartmanların arasındaysanız biraz geç(yaklaşık 2 ile 5 dk) uydulara kitleniyor. Açık alanda ise yarım dakika bile sürmüyor.
- % eğim bilgisi eş zamanlı değil.

@Kurtuluş E.

Çok pardon 1.02. Son sürüm.

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
Scudo
Settings > Activity > Data Record kısmında bende "Custom" seçili geldi, o da 2 saniyeye ayarlanmış, sanırım süre uzasın diye. Onu şimdi "every second" yani bir saniyeye ayarladım ama haftaya kadar çıkma ve dolayısıyla deneme şansım yok. Kullanan arkadaşlardan ricam, bu ayarı bu şekilde yapıp fark var mı diye bakabilirler mi? Belki eğim gecikmesi bu şekilde toparlar çünkü veri sayısı artıyor, hesap süresi de kısalabilir.

Bu arada PC yazılımda boy girdisinin ısrarla "99 cm" olması durumu sizlerde nasıl?

@Kurtuluş E.

Son 3-5 turumda 1 sn de bir kayıt yapacak durumda ayarladım. Bununla sanırım kayıt süresi azalıyor olması gerek(yarı yarıya). Eğim konusunda ise hala malesef gecikme mevcut. Ama 2 snlik ile 1 snlik karşılaştırması yapamayacağım.

Almak isteyen arkadaşları yanlış yönlerndirmemek için: Eğim konusu yanlış anlaşılmasın diye yazmak istiyorum; geciken, km saatinde anlık gösterilen eğim değeridir. GPX formatında çıkardığımız donede bir sorun oluşturmuyor.

PC de bende de '99 cm' görülüyor ama saatin kendi ayarlarında kaydettiğim şekilde görülüyor.

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
@r.ezk

ürünün kendinden memnunum sadece yanında gelen nabız bandı biraz problemli çıkdı düşük nabız değeri gönderiyor oda zaten timex garmin vs bu tarz bantlarda devamlı oluyormuş aralarında en sorunsuz polar wearlink bantmış jel vs şeylerle bir randıman tutturamıyanlar polar alıp o sorunu ortadan kaldırıyorlarmış

@Kurtuluş E.

hocam ben şehir içi turlarımda 1 sn olarak kullanıyorum 13 saat o şekilde kayıt edebiliyor. 2 saniye olursa 25 saat kadar kayıt ediyor. ( hafıza boşken)

arkadaşlar merhaba ürün şimdi elime geçti 10-11 gün gibi kısa bir sürede geldi yalnız bir sorunum var timex device agenti indirdim pc ye kurulum yaptım masaüstünden açıyorum next next diyorum program hata verip kapanıyor sizlerde böyle bir sorun yaşadınızmı ?

@YILMAZ Doğucan

Merhaba,

Programı kurduktan sonra mı hata alıp, kapanıyor? Hata olarak birşey yazıyor mu? Yazıyorsa buraya eklemeniz mümkün mü? Ayrıca daha önce yazdığım şu yazı belki işinize yarayabilir(umarım).

@evrenozbilen

valla windows 8.1 ile şu anda uyumsuz gibi, aleti görmüyor bir türlü :/ driver falan da indirdim timex forumunu hatmettim ama henüz sonucum yok. yardımcı olabilecek biri var mı?

@Efe Yamac Yarbasi

Şu adımları denediniz mi?

(link)

@evrenozbilen

evet, maalesef bişey çıkmadı. com driverlarını bikaç farklı yerden indirip yüklemeyi de denedim ama olmadı.

hüseyin hocam yine bir sorum olacak sizlere sizin yukarıda dediğiniz gibi programı açtım download ettim diski seçtim save dedim dediğiniz klasöre giriyorum (saved klasörü) hiç bir dosya yada klasör yok kullanıcı adıma klasör açılması gerekirken açılmıyor webe kaydediyorum webdede gözükmüyor bilgiler sorun nerden kaynaklanmış olabilir ?

aldığım uyarı :

Warning.
Bulk uploading of workouts will not overwrite existing workouts and duplicates may be created.

Türkçesi: Uyarı.
Mevcut egzersiz ve çiftleri üzerine yazmaz egzersiz Toplu yükleme oluşturulabilir.

(link)

Pc ye rest attıktan sonra düzeldi

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
bende sipariş geçmiştim bugün elime geçti arkadaşlar. bunun yanında sensör (link) sipariş etmiştim ama benim trek'e bontrager duotraps uyumlu oldugunu öğrenince onu da söyledim ve bu boşta kaldı. aleti alıp sensörü olmayan arkadaşlar ulaşırsa yardımcı olabilirim

@YILMAZ Doğucan

evet uyumlu hocam

Arkadaşlar benim timex hız ve kadans sensörümü görmüyor. Sizde böyle bir sorun yaşayan oldu mu
?

Benim de cihaz bugün geldi; sorunsuzca bağladım. Ama ilk önce "speed/cadance" yerine sadece "cadance" seçmişim yanlışlıkla, sonra farkettim. Ne gibi hata veriyor?

@Taha K.

Timexin firmwareini güncellediniz mi? Keşke topiği baştan sona okusaydınız. Bizimkiler sizin aldığınız Garminin bir önceki modeli ve sorunsuzlar hocam.

@evrenozbilen

Sayfaları hatmettim kimsede olmayınca bu sorun kolları sıvadım. elleri yağa bulamadan geçmiyormuş sanırım hocam bu sorun:) Ben duotrap-s sensör taktırmıştım ama biraz zahmetli olduğu için bisikletçime bırakmıştım bisikleti sabah, akşam alırım diye. şimdi uğraşıp tekeri söktüm sensörü çıkarttım. bisikletçi abimin dalgınlığına gelmiş pili ters takmış :p

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
Geri