Scudo Sports

Tiagra kısa bacak ruble oranı yardım

mekolac

Aktif Üye
Tepki
94
Selamun aleykum arkadaşlar. Xrs 030 alacağım ama rublesi 11-25 ben arka aktarıcı değiştirmeden 12-30 ruble takabilir miyim? Mtb rubleleri nasıl olur 34 dişli oranlı felan.

Scudo
Aynakolu degistirsen daha kolay olmaz mi?

Kisa bacak tiagraya en fazla 11-30 takabilirsin, 32 bile olmaz.

Aktarıcıyı değiştirmeden en fazla 30 ruble uyacaktır.

Edit: Yanlış bilgi.

@Tamer50 aynakol yıpranan parça değil hemde aynakol değişimi pahalı. Rubleyi değişip yıpraninca stok geleni takarım.

@mekolac
Bende bu durumdan sikayetciyim ben aynakolu degistirmeyi dusunuyordum. Eger degisimi kolay ve daha uygunsa bende rubleyi degistirebilirim

@mekolac bende xrs030 tiagra alacağım fakat ruble oranları çok zorlayıcı. Kısa bacak tiagra arka aktarıcıya en fazla hangi ruble oranı takılabilir?

Aynen 30T.. bazı arkadaşlar 32 ilede kullandığını belirtmiş olsada denemeden almayın.30T sonrası muhtemelen uzun bacak statüsüne girer

@Fırat Ç. Hocam siz kullanıp denediniz mi yoksa farazi bir tahmin mi yürütüyorsunuz? Sipariş vereceğimde o yüzden soruyorum.

@Viraj Mühendisi
Aktarıcının özellikleri burada bakabilirsiniz :)
(link)
(link)
Yanlış bakmadı isem shımano kendi web sitesinde max 28T diyor ama başka sitelerde örneğin wiggle da 30T diyor,forumda birkaç kişide denedi ve sorunsuz çalıştığını belirttiler.

"rear derailleur extender" takabilirsiniz belki. Ben dağ bisikletimde 40t ruble takmak için öyle yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
@Fırat Ç. Linkteki 4700 tiagra, ben xrs030'la gelen 4600 tiagrada denemek istiyorum, umarım sıkıntı çıkmaz.
denedinizmi sorun çıktımı , bende de 4600 var kısa bacak 32 ruble taktım başalrda sorun yoktu az evvel en büyük dişlide kadro kulağını kırdım ayarımı doğru yapmadım acaba

Geri