Scudo Sports

THY ücretsiz bisiklet taşıma desteği

Tepki
214
İsim
M.Kemal Canfedai
Bisiklet
Salcano
Değerli arkadaşlar, yoğun çabalarımla önümüzdeki bir yıl boyunca Alanya'da yapacağımız Kış Antrenman Kampları ve Yarışlar ile Erciyes'te yapacağımız Yüksek İrtifa Antrenman Kampları ve Yarışlara yurtdışından gelecek takımlar ve sporcular için Milli Havayolumuz Türk Hava Yolları ücretsiz bisiklet taşıma desteğini yayınladı. Sizlerle paylaşmak istedim. Alternatif Spor Turizmine verdiği destek için Türk Hava Yollarına teşekkür ederim. THY.jpg

Scudo
Harika haber :ssrtcbya:

Merak edip baktım, şubat ayında herhangi bir gün seçtim, İstanbul-Alanya gidiş dönüş 250 lira yapıyor. Pegasus acaba daha mı uygun dedim ona da baktım ama o da aynı fiyat.
Yani THY kazandı :harika: Bisikletçiler de kazandı bence :cool:

@Cartier Tour Kemal degerli katkilariniz icin cok tesekkurler , yurt icinden yapacagimiz seyahatlerde de bu gecerli mi (takim yada bireysel olarak) yoksa sadece yurtidisindan gelecek takimlar icin mi gecerli?

• Beğen
Tepkiler: Cartier Tour Kemal
Gerçekten süper bi haber
Türkyede spora ve sporcuya verilen her destek çok kıymetli katkısı olanlara saygılar.

• Beğen
Bavulları nasıl fırlattıklarını gördükten sonra bisikletimi görevlilere nasıl teslim ederim bilmiyorum o_O

Ekim başı izmir'den istanbul'a anadolu jet ile getirmiştim bisikletimi, ücreti 50 TL idi. Bisiklete bebek arabası muamelesi yapıyorlar, yani demek istediğim bavullar gibi kontuara girip çıkmıyor bisiklet. İnişte de yer hizmetlerinin ofisinin önünden teslim aldım Sabiha Gökçen'de. (ancak uçak ile havalanı arasında bavulların koyulduğu araca yükleniyor bisiklet kutusu)
Yolculuk 2 farklı yerde oluşan çizik ile sonuçlandı ama bu çizikleri kadroyu kaplayan ambalajı keserken makasla ben de yapmış olabilirim emin olamadım bir türlü nasıl bir şapşallıksa:suspus:

Çok sevindim bir kurumun bisikleti desteklemesine

• Beğen
Vaktizamaninda güney akdeniz turizm de yasadigim bi rezaleti aklima getirdi. ilk başta konusup anlastigimiz halde otobuse bindikten sonra bizden ekstra para isteyen muavine parayi vermeyince gece yarisi bizi Silifkede otobusten indirmislerdi.parkta sabahlamistik, Sonrasinda metro turizmde daha beterini yasadik ama oraya hic girmicem.

bence THY bisiklet takımı kursun. ciddi bütçeli ve hakkıyla bu işi yapabilecek bir kurum.
hatta pilotların yarıştığı bir organizasyon düzenlesin bütün dünya sivil hava yollarından tanıtım amaçlı sadece.

@Pawcraft bence yapmasın böyle büyük kurumlar sizi düşünmez kendi menfaatini düşünür

Madem böyle güzel bir haber var. Uçakla bisiklet taşırken nelere dikkat etmek gerekir? Bisikleti nasıl paketlemek gerekir? THY spor malzemesi olduğu için bisikleti daha özenli mi taşıyor? Bilenler yeşillendirirse sevinirim :D

Ben deli gibi kopukleyip decathlon soft bisiklet cantasi ile tasidim. Hicbir sikinti olmadi. Ozenli tasiyorlar ama sans da olabilir. Insan evoc almak ister ama butce iste naapican.

bisiklet gibi büyük kutular , valizleri bıraktığınız aynı yerden verilmiyor. büyük bagajlar ayrı bir yer var. vardığınız yerde de büyük bagaj alımı yerinden bisikletinizi alıyorsunuz. iyi bir paketlemeyle sorun olacağını sanmıyorum. tek başına İstanbul Antalya yolculuğu yapmak isteseniz 500 -600-700 lira benzin masrafı çıkıyor.

Geri