Dün gezi yaptık fena halde yandık bugün yağmur yağıyor : ) bizdeki şans işte ama geizinin belli bölümlerinde yağmasını da isterdik açıkçası mesela orman yolundan kalabağa giderken baya ii olurdu
Koca gezide lastik patlamadı, Bu gün şööle bi dolaşıyım die baktıgımda tekerlek patlak haldeydi işe bak
Ama iyikide yolda gelmedi bööle bişey zman kaybı olurdu
Ben O yolu ters istikamette kızılinlerden başlayarak gittim ve çağlaan dan indim bişi olmadı taşköprü cad desine iki gün önce asvalt atmışlardı kaymak gibi ona giddim sogumustur dedim sonra pıs pıs pıs pıssssssssssss
stada 50 m kala lastik patladı sırtlandım klupte yaptım
Bende bugun gidicektim almaya kaldı, "yağur" fln yagınca Yama seti flnda alıcam lazım oluyo.
Yola cıkınca kask takmak zorunludur die bişemi var? Böle yola ilk defa cıktım genelde şehir içi takılıyorum o yüzden kaskım yok.Bi pazar deişiklik olsun die cıktık. Şehir içinde de kask takmayacaız heralde?
Sen bu yazıyı forumun genel bölümüne yaz bide nasıl şiddetle kınıyolar seni gör neyin nerden geliceği belli olmuyor sehir içi dışı hiç farkmaz ama bende bazen giymiom şehir içinde ..
Nese bi akşam hava tam kararmak üzereyken adalara beklerim. Adaların başından başlıcaz sonuna kadar yarış ? O lastiklerle 3 deil 1 le anca gidersin heralde