Scudo Sports

This is Bozuk_para Organization

@Yokuscu

kask takmayı sadece şiddetle önerebilirim ama mecbur tutamam sonucta kendi seçimidir herkezin

Scudo
Dün gezi yaptık fena halde yandık bugün yağmur yağıyor : ) bizdeki şans işte ama geizinin belli bölümlerinde yağmasını da isterdik açıkçası mesela orman yolundan kalabağa giderken baya ii olurdu

valla süper oldu abi bu gezi daha nice beraberce gezilere daha sizi yeni tanıdık ama sizle iyi kaynaştık

@sPinErGy_26

eyw kardeşim nice gezilerde beraberiz merak etme sen : )

Koca gezide lastik patlamadı, Bu gün şööle bi dolaşıyım die baktıgımda tekerlek patlak haldeydi işe bak :D
Ama iyikide yolda gelmedi bööle bişey zman kaybı olurdu :D

@todiefor

Ben O yolu ters istikamette kızılinlerden başlayarak gittim ve çağlaan dan indim bişi olmadı taşköprü cad desine iki gün önce asvalt atmışlardı kaymak gibi ona giddim sogumustur dedim sonra pıs pıs pıs pıssssssssssss

stada 50 m kala lastik patladı sırtlandım klupte yaptım :D

@bozuk_para

Bizde Murat abinin yolunu tutcaz artıkın bide suluk taktırırım tam olur.
Yolda köpek gibi soluyorum moladan molaya su içiyoz :D

@todiefor

Al tabi lazım fiyatlar dediin gibiyse ben gider alırım sana dedim fiyata

Bende bugun gidicektim almaya kaldı, "yağur" fln yagınca :):) Yama seti flnda alıcam lazım oluyo.

Yola cıkınca kask takmak zorunludur die bişemi var? Böle yola ilk defa cıktım genelde şehir içi takılıyorum o yüzden kaskım yok.Bi pazar deişiklik olsun die cıktık. Şehir içinde de kask takmayacaız heralde?

@Selim26

Sen bu yazıyı forumun genel bölümüne yaz bide nasıl şiddetle kınıyolar seni gör :D neyin nerden geliceği belli olmuyor sehir içi dışı hiç farkmaz ama bende bazen giymiom şehir içinde :D..

Yazık hakkaten fareye
teknoloji çağı ne acaip yaşanıyo ya,
çeşmelerin içinde mouse'lar yüzüyo
süper! :)

Bu arada, bisikletin üzerindeyken daima kaskın başında olsun
kazanın ne zaman geleceği hiç belli olmaz.

kaskın faydasını belki okuyarak anlamak zor ama zamanla anlarsın...

@Selim26

arkadaş saatte 3(ÜÇ) km/hız ile gitti için düşerken havada takla atıcak kadar vakti oluo merak etmein o yüzden sehir içi kask kullanmıo :D

@bozuk_para

Evet Selcuk abi haklı :D Görende şehir içinde 50 km hzla gidio zannedicek ADhahsfsjdf:eek:

@bozuk_para

Evet Selcuk abi haklı :D

Nese bi akşam hava tam kararmak üzereyken adalara beklerim. Adaların başından başlıcaz sonuna kadar yarış ? :D O lastiklerle 3 deil 1 le anca gidersin heralde

gercekten gusel gezı olms paylasım ıcın saol ben de musait olursam hafta sonları katılmak ısterımmm ...

Geri