Scudo Sports

The revolution is coming...

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Trek firmasının devrim niteliğinde yeniliği olacakmış. Tüm endüstriyi sarsacağı yazıyor. Sanırım yarış bisikletinde.
Haziranın sonunda açıklanacakmış.

(link)

(link)

Scudo
Daa bir ay var neredeyse söylemelerine erken erken heyecan yaptırıyorlar piyasaya:D

Bekliyelim mi yani ? almayalım velespit?

Ben yeniliği söyleyeyimde fazla meraklanmayın.;)
Trek endurance bisikleti Domane'nin IsoSpeed özelliğinden o kadar memnun ki bu özelliği cyclocross bisikleti Boone'ye de adapte etmişti. Kullanıcılar sele dikmesindeki IsoSpeed özelliğinin kesinlikle konfor kattığını düşünüyorlar. Bu özellik sayesinde bisiklet çukur ve tümseklerden geçerken sele borusu arkaya doğru esneyerek binicin mabadına daha az darbe gelmesini sağlıyor. Bu özelliği farklı şekillerde de olsa endurance bisikletlerde sıkça görüyoruz. Cannondale Synapse, Lapierre Pulsium'daki gibi.
1333099562581-ir09ii5h92sa-960-540.jpg

İşte Trek bu özelliği dağ bisikletine de adapte etti. Yenilik bu.
Başka öğrenirsem yazarım.

Trek abi bana kızma olur mu? Türkiye fiyatlarını yüksek tuttuğun için ben de sana kızıyorum ama yapacak bişey yok...:D

(link)

BMC daha önce yapmış.. bu amarikalılar çok iyi pazarlıyor ürünlerini. ama sanki evreni biz yarattık imajları yok mu tiksiniyorum. bu arada bmc yarışta kullanıyor bunu.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
lance benzeri müptezelleri kısa yoldan birinciliğe taşıyacak içine gizli motor yerleştirilmiş doping bisikletlerimi icat etmişler.
Nede olsa eski ekürilerdir kendileri.

@Onur Ali İmren Eevet bende ilk bmcden görmüştüm. Aynı sistemde bir yapıya benziyor.
Trek bunu yapsada yine paramız yetmeyecek...
Ben canyon için para biriktirmeye devam ediyim...:harika:

@MehmetAliB.

Bahsedilen yenilik o değil büyük ihtimalle bu yeni model.

http://i.imgur.com/xaDYO39.jpg

http://i.imgur.com/RGJKa7y.jpg

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Bu kadar fazla teknoloji de işin bokunu çıkarıyor ya, ondan sonra motor var diye tepiniyorlar. Bunlar çok ufak farklılıklar bence o kadar etki yapmıyor yarış sonucuna tamamen ürün satmak adına yapılmış hamleler, durumu müsait olan hastaları gücü yetiyorsa gidip alıyor, mutlu oluyor olay bundan ibaret :)

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Oğuzhan Y.
Yenilik dedikleri tek bir bisiklette değil. Dağ bisikletinde de var. Şu:
IMGL1104RebeccaHenderson750.jpg

@taner07
Aynen öyle. Yenilik deyip reklam yapıyorlar. Halbuki hepsi uygulanmış şeyler. Reklam konusunda zaten Trek ve Specialized'in üstüne tanımıyorum. Hele Türkiye'de tam bir arzu nesnesi haline gelmişler. Geçen forumda Trek'in alüminyum bir modeli hakkında biri diyordu: ''Bu bisikletle çıkamayacağın yokuş yok. Basıyorsun kendisi gidiyor'' diye. :)Benimde daha önce kullandığım bir alüminyum. Şu Alpha Gold havalı isimli olan. ''Buyur kardeş şu Tünektepe'ye bir çık görelim'' diyeceğim, bozulacak. Alüminyumu geç, karbonla bile çıkamadım ben be.:D
Elbetteki bütün yarışları bisiklet markaları değil sporcu kazanıyor. Bu da işin güzel yanı.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Geri