Scudo Sports

"The Red Warrior" sonunda bitti !

Scudo
Hakan abi yol bisikletin çok güzel hayırlı olsun .Yol bisikleti kullanmanın keyfide bir başka:)

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Hocam güle güle kullan. MTB nin yaninda bir Yol şart ama para işte... benim de hayalim aslında. Cidden güzel makina....

• Beğen
@gokdaltercume

Teşekkürler, her mtb yarışçısının ayriyeten bir yol bisikleti, bir de Freeride-AllMountain, hareket vs türü bir bisikleti olmalı bencede.

bir yolcu daha. hayırlı olsun kazasız binişler dilerim. bir daha mtb ye dönemeyebilirsiniz.

• Beğen
Hayırlı olsun Hakan Abi, zaten seni bugüne kadar her gördüğümde farklı bir bisklet vardı, bunu da görürüz belki yakında.Kazasız belasız..

• Beğen
@cazz

Öyle birşey olacağını pek sanmıyorum zira benim branşım XC ve yine en iyi yaptığım şey de o, ama yine de büyük konuşmamak lazım, gireceğiz inşallah yol yarışlarına bir şekilde bakalım...

Hakan güle güle kullan , sıra bende ama 1 seneyi bulur herhalde :)

• Beğen
@Selçuk ÇilekEvet, bizimkiler (Adana) bu tip QR yakaladılarmı hareket halinde iken ön tekerleri ile açıverebiliyorlar. Tehlikeli bir şakaya dönüşüyor olay. Kilitlenmiş fren yapan bir arka tekerle kalıveriyorsunuz.

güzel olmuş Allah kaza bela göstermesi abi (istanbulda arabalardan kaçsan yollar malum abi istanbulda zor bisikletçilik)

• Beğen
bunun fiyatı bi memur maaşı herhalde.... bisiklet süper...... sanırım 2 tane bu bisikletin fiyatına bitane lada araba alınıyor :D

• Beğen
walla millette bir yol furyasi aldi basini gidiyor. Ama makinalara hayran olmamak elde degil, hepsi birir estetik harikasi...

• Beğen
@gurol

:D:D Adanalıların bu tip maharetleri beni öldürüyor. İstanbulda tramvayın arka tamponuna ön tekeri kaldırıp koyup sonra tramvayın onları çekmesi falan ...vs. bu arada bisikletin hayırlı olsun hakan abi.

• Beğen
Bu arada Hakan abi Platform pedallarda yakıyo valla ya :)

@Hasan Çağrı

:) İlk gün eve kapağı atana kadar öyleydi :) Ertesi gün Spd ye dönüldü :p

Geri